Șmecheria prin care Gigi Becali vrea să-l vândă pe Octavian Popescu. Zeci de milioane cerute de patronul FCSB pentru mijlocaș

Bădulescu Silvian / 27.01.2022, 08:45
Șmecheria prin care Gigi Becali vrea să-l vândă pe Octavian Popescu. Zeci de milioane cerute de patronul FCSB pentru mijlocaș

Octavian Popescu este omul-momentului în aceste zile. Fotbalistul a avut un meci foarte bun contra CFR-ului, încununat cu un gol de zile mari. Gigi Becali a exultat pe urma prestației tânărului fotbalist, iar, ulterior, a declarat pentru diverse televiziuni că prețul acestuia este de 100 de milioane de euro.

„Dacă-l ia cineva cu 30 de milioane, îl fură pe Tavi”

Până la un eventual transfer al lui Tavi Popescu, patronul este conștient că acesta trebuie să aibă evoluții constante și solide, mai ales în cupele europene. Omul de afaceri este dispus să „muncească” pentru el pentru a-i crește cota.

De altfel, el a anunțat că vrea să facă marketing la televizor în jurul fotbalistului, pentru a crește atracția și interesul pentru fotbalist.

Dacă-l ia cineva acum cu 30 de milioane, îl fură pe Tavi Popescu. Dacă îl mai țin doi ani, fără 100 nu-l dau. De ce crezi că am intrat eu? Am zis că nu mai intru, dar trebuie să intru și să fac marketing. Acum va apărea peste tot în ziare că mi-e frică de faptul că vine un club și-l fură pe Tavi cu 30-40 de milioane.

Oamenii văd și zic „ia să ne uităm, dom’le, cine e jucătorul ăsta așa interesant” și așa va fi” a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Schimbare de poziție pentru Tavi?

Mai mult, pe lângă așa-zisul marketing, Gigi Becali vrea să facă și schimbări tactice în jurul fotbalistului. El îl consideră pe Tavi un „număr 10”, iar faptul că stă în bandă îl izolează și nu-și poate arătat adevăratele calități. În a doua parte a meciului cu CFR Cluj, Popescu a jucat pe această poziție, unde a dat și randament în sistemul 3-5-1-1 jucat de Toni Petrea. El s-a aflat în spatele vârfului Andrei Dumiter.

Tavi Popescu e mai mult un inter sau număr 10” a mai declarat Gigi Becali

Totuși, dacă FCSB nu schimbă sistem de joc actual, 4-3-3, pentru ca Tavi Popescu să joace inter, ar trebui ca unul dintre Florin Tănase sau Darius Olaru să iasă din formula de start sau ca fostul jucător de la Gaz Metan Mediaș să acopere poziția din fața apărării.

Pentru FCSB urmează derby-ul cu Dinamo București, duminică, 30 ianuarie, pe stadionul din șoseaua „Ștefan cel Mare”. Dinamoviștii pregătesc o surpriză fanilor, iar jucătorii vor îmbrăca tricouri speciale în această partidă. Totuși, un mare „adversar” al ambelor echipe va fi gazonul, unul foarte afectat, pe bătrânul stadion, care însă, se pare că va fi dărâmat la sfârșitul campionatului.