Șoc în televiziune! Fosta iubită a lui Ciprian Marica a fost dată afară: Ce se întâmplă în aceste momente cu Ilinca Vandici

Alex Matei 04.08.2023, 16:36

Considerată, în primele sezoane, una dintre cele mai bune emisiuni de la Kanal D, „Bravo, ai stil!” nu a mai fost la fel de urmărită în ultimii ani.

Ca urmare, șefii din trutul de televiziune turc Dogan au luat decizia ca show-ul să fie mutat pe Kanal D2, odată cu lansarea oficială a postului, care a avut loc pe 02 aprilie 2023.

Din păcate, se pare că această mutare nu a fost deloc bine primită de către public, astfel că, după cum anunță jurnaliștii de la Cancan, „Bravo, ai stil!” va ieși definitiv din grilele Kanal D și Kanal D2.

Adică, mai exact, emisiunea va dispărea, nu va mai fi difuzată și nu a mai avea niciun alt sezon!

Ilinca Vandici rămâne fără job

Sursa citată notează că, după șapte ani și opt sezoane, șefii trustului turc de televiziune Dogan s-au hotărât să nu mai producă show-ul „Bravo, ai stil!”, chiar dacă era foarte popular în rândul publicului feminin.

Ca urmare, Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, va rămâne fără loc de muncă, dacă ne luăm după ce scriu cei de la Cancan.

În această situație nu este însă doar fosta iubită a lui Ciprian Marica: și jurații „Bravo, ai stil!” vor fi dați afară. Mai exact, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alex Abagiu!

De-a lungul timpului, la „Bravo, ai stil!” au participat și vedete precum Viviana Sposub, Theo Rose, Mădălina Pamfile sau Ioana Filimon.

Ce va difuza Kanal D în loc de „Bravo, ai stil!”

Potrivit sursei citate, după ce show-ul va fi scos din girla de programe, turcii de la Dogan se gândesc să cumpere un alt format care să se bată cu posturile concurente pe segmentul prime-time. Și care să genereze audiențe mai mari decât cele făcute în ultimii ani de „Bravo, ai stil!”.

Nu se știe însă exact dacă Ilinca Vandici va fi cooptată într-un alt proiect sau dacă va fi lăsată liberă de contract.

Urmăriți Playsport.ro și pe