Șocul iernii la Dinamo! Mircea Rednic, dat afară. Mureșan l-a înlocuit cu Flavius Stoican! Anunțul este oficial

Gabriel-Alexandru Ioniță / 21.12.2021, 17:48
Șocul iernii la Dinamo! Mircea Rednic, dat afară. Mureșan l-a înlocuit cu Flavius Stoican! Anunțul este oficial

Anunțul momentului în fotbalul românesc vine de la Dinamo. Iuliu Mureșan, administratorul special al clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare a anunțat că Mircea Rednic nu mai este antrenorul echipei, urmând a fi înlocuit cu Flavius Stoican.

Dinamo l-a demis pe Mircea Rednic și îl va înlocui cu Flavius Stoican

Subsemnatul, Mureșan Iuliu Paul, administrator special al debitoarei DINAMO 1948 S.A., (în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement), cu sediul în București, str. Ștefan Cel Mare, nr. 7-9, Sector 2, Înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul București sub nr. J40/1429/2001, Cod Unic de Înregistrare RO 13699971, conform Încheierii de ședință pronunţată la data de 22 Noiembrie 2021, în dosarul nr. 18583/3/2021, aflat pe rolul Tribunalului București, Secţia a VII-a Civilă, sub supravegherea ”RTZ & Partners” SPRL, Filiala Bucureşti, cu sediul în Bucureşti, Str. Wilhelm Filderman nr. 18, etaj 3, birou 9, sector 3, ce a fost desemnată în calitate de administrator judiciar prin Încheierea de ședință pronunţată la data de 28 Iunie 2021, în dosarul nr. 18583/3/2021,
în vederea informării opiniei publice, a creditorilor și a participanților la procedură,
vă aducem la cunoștință următoarele:

1. Contractul de activitate sportivă încheiat între clubul DINAMO 1948 S.A., (în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement) și Domnul Mircea Rednic și-a încetat efectele cu efect imediat azi, 21 Decembrie 2021.
2. Începând de mâine, 22 Decembrie 2021, calitatea de antrenor principal al DINAMO 1948 S.A. – în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement, va fi preluată de Domnul Flavius Stoican.

Cu stimă,
Administrator special al DINAMO 1948 S.A.,
în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement Mureșan Iuliu Paul”, se arată în comunicatul emis pe pagina oficială de Facebook a lui Dinamo.

Mircea Rednic, eșec total la al cincilea mandat pe banca echipei alb-roșii

Mircea Rednic nu a obținut decât o victorie în acest al cincilea mandat pe banca echipei sale de suflet, pe teren propriu contra celor de la Chindia Târgoviște. În ultimele două partide din acest an, Dinamo a pierdut în deplasare cu CS Mioveni și pe teren propriu cu Farul Constanța.

Decizia luată de Iuliu Mureșan poate fi văzută și ca o continuare a războiului declanșat între el și Rednic pe vremea când cei doi au lucrat la CFR Cluj. Ea este destul de surprinzătoare în contextul în care existau zvonuri conform cărora și Iuliu Mureșan urmează să plece de la Dinamo în perioada următoare. Dar și din perspectiva faptului că Mircea Rednic avea parte de susținerea totală a suporterilor din programul DDB

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea