Șoferul lui Gigi Becali, Ionuț Luțu, premiat de o echipă din Liga 1: „Mulțumesc din suflet”

Moldoveanu Camelia / 13.05.2022, 19:33
Șoferul lui Gigi Becali, Ionuț Luțu, premiat de o echipă din Liga 1: „Mulțumesc din suflet”

Ionuț Luțu, șoferul și omul de încredere a lui Gigi Becali, a fost premiat de o echipă din Liga 1. Fostul fotbalist este inclus în Hall of Fame.

Ionuț Luțu a simțit „onoarea de a fi o stea”

Nu multă lume îi mai asociază numele lui Ionuț Luțu cu Universitatea Craiova, Rapid sau Galatasaray. Omul care este văzut mai mereu în preajma lui Gigi Becali a debutat în Liga 1 la FC Naționala. Au urmat două sezoane excepționale în Bănie (U Craiova), acolo unde a marcat 23 de goluri. Părea că îl așteaptă o carieră promițătoare, fiind chiar comparat de unii cu „Regele” fotbalului, Gică Hagi.

Ionuț Luțu a ajuns chiar și la Galatasaray, fiind cea mai importantă echipă la care a evoluat. Din păcate lucrurile pentru el n-au mers prea bine, cu toate că la aceeași echipă evoluat Hagi, Popescu și Adrian Ilie. După episodul transferului în Turcia, cariera fostului fotbalist a început să cunoască o pantă descendentă.

Pentru perioada excepțională în Bănie, Ionuț Luțu a fost inclus de către FC U Craiova 1948 în Hall of Fame. Fostul fotbalist, vizibil emoționat, a mulțumit pentru acestă distincție printr-un filmuleț postat de către club pe rețelele de socializare.

Mulțumesc din suflet pentru onoarea de a fi o stea în familia Universității Craiova. Mulțumesc încă o dată pentru această distincție, rog suporterii să fie lângă echipă, că avem echipă. Știința până la moarte”, a spus Ionuț Luțu, în videoclipul postat de FC U Craiova 1948, pe Facebook.

Gigi Becali, lăudat de fostul fotbalist: „E un suflet mare”

După ce s-a vorbit multă vreme despre „umilințele” pe care Gigi Becali i le aplică lui Ionuț Luțu, fostul fotbalist a ținut să lămurească cum stau lucrurile, de fapt, între ei. Se pare că omul de afaceri este un patron care are grijă să-și răsplătească angajații așa cum se cuvine.

„Am citit şi eu prin presă că aş fi fost umilit de domnul Becali, după ce mi-a spus să iau acele hârtii de pe jos. Vreau să vă spun că nu e aşa, e o exagerare.

Cine nu-l cunoaşte pe şefu’ nu are de unde să ştie cum e dânsul. A făcut doar o glumă. Eu sunt angajatul domnului Becali de 10 ani, mă simt excelent alături de dumnealui.

Fac absolut tot ce-mi cere, pentru că sunt la serviciu, dar, vă repet, nu se pune problema unei umilinţe. Domnul Becali e un suflet mare şi, aşa cum spuneam, dacă nu-l cunoşti nu ai cum să ştii cum e”, a declarat Ionuţ Luţu pentru Telekom Sport.