Soluție pentru Mirel Rădoi la națională. Florentin Matei, un nou gol pentru Apollon Limassol

Bordei Radu / 10.02.2021, 12:31
Soluție pentru Mirel Rădoi la națională. Florentin Matei, un nou gol pentru Apollon Limassol

Soluție pentru Mirel Rădoi la națională. Selecționerul României are foarte multe bătăi de cap înainte de partidele din luna martie. Tricolorii vor începe campania de calificare la campionatul mondial din Qatar, de anul viitor. Lucrurile sunt cu atât mai grave, cu cât naționala lui Rădoi va trebui să joace contra marii favorite a grupei, Germania. Selecționerul știe că sunt speranțe mici în fața campioanei mondiale din 2014, dar celelalte două partide sunt capitale. Doar victorii cu Armenia și Macedonia de Nord vor ține România în lupta pentru locul 2 în grupă.

Iar Rădoi are destule probleme, mai ales în compartimentul ofensiv, unde România suferă de o criză mare de jucători.

Soluție pentru Mirel Rădoi la națională. Selecționerul poate să găsească răspunsuri în Cipru.

Rădoi nu știe cu cine să atace Germania. Alibec va lipsi o perioadă lungă de pe teren, iar Florin Andone și George Pușcaș nu sunt nici ei refăcuți. O veste bună vine, însă, din cipru, acolo unde Florentin Matei este în mare formă.

Fostul fotbalist de la Astra și FCSB s-a transferat gratis de la formația din Giurgiu. Fotbalistul are și un contract foarte bun la Apollon Limassol, Matei câștigă 120.000 de euro pe an. Iar acum mijlocașul se bate la titlu în Cipru.

Matei a marcat un gol în ultima etapă din Cipru

Apollon nu a avut probleme în fața celor de la AEK Larnaca. Gazdele s-au impus la scor de neprezentare. Apollon a câștigat cu 3 la 0 și Florentin Matei a avut o contribuție importantă la acest succes. Mijlocașul ofensiv și-a continuat forma excelentă din 2021: a marcat din nou și a ajuns la 3 goluri în startul anului și 6 reușite în total. La acestea se adaugă și 3 pase decisive reușite de fotbalist în acest campionat.

Cu această victorie, Apollon a trecut pe primul loc în clasament, pentru care se luptă cu marea rivală Omonia Nicosia. Matei speră ca Apollon să reziste și să câștige al 4-lea titlu din istoria clubului.

„Noul Messi” poate fi răspunsul pentru Mirel Rădoi

În 2009 Matei era desemnat de Gigi Becali drept „noul Messi”. Tânărul fotbalist nu a reușit să se ridice la nivelul așteptat de finanțatorul roș-albaștrilor și a intrat în dizgrație. Latifundiarul l-a acuzat că „fentează fotbalul” și Matei a tot încercat să își pună cariera în ordine.

La Astra sau la Rijeka, mijlocașul a arătat momente în care lumea putea să vadă potențialul lui, dar niciodată nu a reușit să mențină un ritm constant. Acum, la Apollon, și-a regăsit forma și ar putea deveni o soluție chiar și pentru echipa națională.