”Șomerul” Șumudică își răsfață nevasta. I-a făcut cadou o mașină de lux, în culorile Rapidului FOTO

Sorin Chiriac / 14.05.2021, 10:57

Marius Șumudică este, în acest moment, un antrenor liber de contract. După două experiențe în superliga turcă, tehnicianul a împlinit deja două luni de când nu mai are angajament, despărțindu-se de Rizespor, în martie, chiar de ziua lui. S-a speculat că ar semna cu Craiova lui Rotaru, dar că ar fi mai tentat să accepte una dintre ofertele din Golf, acolo unde a lăsat o impresie foarte bună.

Șumudică, un brand de succes în Turcia

În ultimii ani, Marius Șumudică nu a cucerit trofee, dar a reușit să se facă remarcat în special în campionatul Turciei. A dus Gaziantep pe podium în Superlig, dar a intrat în conflict cu bașkanii și a fost demis de aceștia. Înainte antrenase Kayserispor, iar ultima sa experiență a fost la Rizespor. Reușitele i-au făcut o cotă bună în țara semilunei, iar asta i-a adus contracte bănoase. Toate acestea se văd și în nivelul de trai al familei sale.

Sumudica-masina-lux-sotie
Marius Șumudică, alături de bașkanul de la Rizespor

Cadou de 80.000 de euro pentru soția muncitoare

Având mult timp liber, Marius Șumudică s-a putut concentra și pe familie. Iar cea mai câștigată pare a fi soția sa, Liliana, care a primit în dar de la soțul generos o mașină de lux. Este vorba despre un superb Range Rover Velar, al cărui preț ajunge la 80.000 de euro! Paparazzii PlaySport.ro au fotografiat-o pe doamna Șumudică la bordul bolidului de lux. Ea, însă, nu dădea ture prin oraș, ci se ducea la… muncă. Mai exact, la salonul de înfrumusețare pe care soții Șumudică îl dețin, în zona Pieței Muncii. Deși este sotie de milionar , doamna Șumudică se comportă ca o adevărată femeie de afaceri, preocupată să aducă un venit în casă. De altfel, ea merge zilnic la salon și se comportă ca o angajată. Așa cum se poate vedea și în imagini, Liliana poartă șorțul și asta pentru că ea muncește cot la cot cu angajatele sale.

sumudica-sotie-masina-lux
Liliana Șumudică muncește cot la cot cu angajatele sale

Dragostea pentru vișiniu se transmite ca un microb

După cum se observă, mașina primită în dar de la soț este în culoarea preferată a acestuia, vișiuniu. Și nu este exclus ca cea care a ales culoarea să fie chiar Liliana, câtă vreme este greu de crezut că stând în casă cu Șumudică nu se ia microbul rapidist. De altfel, nu este exclus ca antrenorul să revină într-o zi pe banca echipei mult iubite. Asta deși, momentan, ușile par închise. Marius Șumudică a declarat, după despărțirea de Rizespor, că telefonul său pentru conducătorii din Giulești ”este închis”. Rămâne de văzut dacă și când va reveni la sentimente mai bune. Până atunci, mașina soției îi amintește zilnic despre marea sa dragoste, Rapidul.