Sorana Cîrstea a dat lovitura pe plan financiar la Miami. Câți bani a obținut după calificarea în semifinale

Iosif Pintilie 29.03.2023, 22:11
Sorana Cîrstea a dat lovitura pe plan financiar la Miami. Câți bani a obținut după calificarea în semifinale

Sorana Cîrstea este în unul dintre cele mai bune momente ale carierei. Românca a ajuns în semifinalele turneul WTA 1000 Miami, după ce a trecutAryna Sabalenka, cam de serie 2 al turneului, cu un dublu 6-4.

Cîrstea se îmbogățește după Miami Oameni

Pentru că s-a calificat în semifinale, Cîrstea va primi un cec de 352.635 de dolari. Dacă va ajunge în marea finală, va primi un cec de 662.360 de dolari, în timp ce marele premiu este un cec de 1.262.220 de dolari.

În plus, pentru că a ajuns în semifinale, Sorana va urca pe locul 41 WTA, cu 10 poziții peste locul pe are l-ar fi ocupat dacă se oprea în sferturi. Dacă va câștiga trofeul, va ajunge în top 20 WTA, depășind punctajul Simonei Halep.

„Am rămas fără cuvinte, ştiam că va fi un meci dificil, Aryna loveşte foarte puternic. Sunt foarte bucuroasă pentru această victorie. Sinceră să fiu nu mă aşteptam, este un pic surprinzător pentru mine. Mă bucur pentru colaborarea mea cu Thomas Johannson, iar rezultatele se văd. Trebuie să fiu modestă în continuare pentru a ajunge acolo unde îmi doresc.

Oamenilor le place să ţină minte lucruri legate de ani, de vârstă, eu nu dau importanţă foarte mare. Nu sunt definită de numere. A fost o atmosferă extraordinară astăzi, m-am bucurat de sprjinul fanilor mei, m-am bucurat să văd steagul României în tribune. Înseamnă foarte mult să avem sprijinul românilor oriunde jucăm”, a fost declaraţia Soranei Cîrstea, de la finalul meciului.

Urmăriți Playsport.ro și pe