Sorana Cîrstea debutează azi la Indian Wells, într-un duel al celor mai frumoase jucătoare din circuit. Ce probleme mari are adversara, Ajla Tomljanovic

Giosanu Catinca / 11.03.2022, 18:34
Sorana Cîrstea debutează azi la Indian Wells, într-un duel al celor mai frumoase jucătoare din circuit. Ce probleme mari are adversara, Ajla Tomljanovic

Sorana Cîrstea, iubita lui Ion Ion Țiriac, va debuta astăzi la Indian Wells. Sportiva din Târgoviște se va duela cu una dintre cele mai frumoase jucătoare din circuit. Este vorba despre Ajla Tomljanovic, jucătoare care se clasează pe locul 39 în clasamentul mondial.

Sorana Cîrstea, debutează vineri la Indian Wells

Sorana Cîrstea (31 de ani, locul 27 WTA) o va înfrunta vineri pe Ajla Tomljanovic (28 de ani, 39 WTA) în turul secund de la Indian Wells. Cele două se vor întâlni în jurul orei 21:00.

Australianca în vârstă de 28 de ani ar putea întâmpina probleme în meciul cu nora lui Ion Țiriac. Ea a trecut, recent, printr-o despărțire. Jucătoarea de tenis se iubea cu Matteo Berrettini (25 de ani, numărul 6 ATP) din 2019, însă relația celor doi s-a năruit cu câteva ore înaintea duelului cu Sorana Cîrstea de la Indian Wells.

Când se joacă Sorana Cîrstea – Ajla Tomljanovic

În ciuda problemelor cu care se confruntă, Ajla Tomljanovic a trecut cu bine de americanca Hailey Baptiste (119 WTA). Partida dintre cele două s-a încheiat cu scorul de 6-2, 2-6, 6-2.

Iubita lui Ion Ion Țiriac nu a reușit să ajungă niciodată în turul trei la Indian Wells. În schimb, Ajla Tomljanovic a ajuns în optimile de finală în anul precedent.

Cum arată scorul întâlnirilor directe dintre Sorana Cîrstea și Ajla Tomljanovic

Dacă Ajla Tomljanovic trece prin momente grele, Sorana pare că este într-o formă de zile mari. Ea a ajuns în semifinale la Lyon, dar a fost eliminată de către ucraineanca Dayana Yastremska.

În cazul în care o va învinge pe Ajla Tomljanovic, Sorana Cîrstea va juca în turul 3 la Indian Wells împotriva învingătoarei dintre Alize Cornet (Franța, 34 WTA) și Anna Kalinskaya (Rusia, 90 WTA).

Sorana Cîrstea s-a mai confruntat în trecut cu Ajla Tomljanovic. Scorul întâlnirilor directe dintre cele două este de 2-0. De fiecare dată, românca a învins-o pe jucătoarea profesionistă croato-australiană.