Sorana Cîrstea, facută K.O. Noapte furtunoasă, cu mesaj de amor, între Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac

Pintilie Iosif 26.09.2022, 11:25

Zvonurile legate de o împăcare între Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc se adeveresc. Divorțați în 2017, cei doi par să formeze, iarăși, un cuplu. Cel puțin asta lasă de înțeles ultimele postări din social-media.

Sorana Cîrstea, facută K.O! Ion Ion Țiriac s-a întors la ”prima dragoste”

Ion Ion Țiriac și Sorana Cîrstea au format un cuplu, însă de multe ori presa a speculat despărțirea lor. Adevărata mare iubire a fiului lui Ion Țiriac a rămas Ileana Lazariuc, cea cu care s-a iubit 15 ani. Din 2002, până în 2017, cei doi au fost împreună. Au doi copii împreună: Alexandru, născut în 2007, la Paris, și Nicholas Noah, născut în 2009. Cei doi învață la școli private din București.

Recent, Ileana Lazariuc a postat o fotografie cu un peisaj montan, însoțită de o inimioară și mesajul ”Mi-e dor de tine”, alături de eticheta lui Ion Ion Țiriac.

Nu este primul mesaj postat pe Instaram de cei doi. Acum câteva săptămâni, cei doi au mai avut o conversație publică:

” Când tu ești centrul universului lui. Mișcă-te dreapta și zâmbește el spunând, lumina soarelui îți stă mai bine din unghiul ăla”, a scris Ileana Lazariuc la o fotografie cu ea și câteva fete la plajă”, alături de o poză realizată de Ion Ion Țiriac.

Fiul lui Țiriac a răspuns: ”Am vrut să prind apusul în părul tău”, urmând răspunsul lui Țiriac jr.: ”A fost frumos apusul în ziua aia ai dreptate”, a mai spus frumoasa moldoveancă”.

Divorțul dintre Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc a șocat România

Anunțul că Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc se despart după 15 ani de relație a fost făcut prin intermediul unui comunicat comun. Mesajul a fost postat pe paginile lor de Instagram. În anunț se arată că este singura declarație pe care o vor face pe seama acestui subiect.

”Din dorința de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunțăm oficial faptul că am divorțat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre noastre și am dorit această perioadă de liniște și discreție atât pentru noi, dar în special pentru copiii noștri, fără să intervină alte speculații și scenarii fabricate. Deși nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem și vom fi o familie unită și părinții a doi copii minunați. Viețile noastre vor rămâne în continuare private și această este singură noastră declarație în legătură cu acest subiect. Vă mulțumim pentru înțelegere.”, au scris cei doi pe rețeaua de socializare.

Ileana Lazariuc a așteptat mereu împăcarea

Ion Ion Țiriac a fost surprins în plină stradă cu Ileana Lazariuc, în urmă cu câteva luni. Totul, în timp ce Sorana Cîrstea se luptă din răsputeri în turneul de la Montreal. Culmea este că cei doi foști soți păreau să se înțeleagă acum mai bine decât oricând. Cel mai probabil acelea au fost primele semne ale unei împăcări deoarece, potrivit unei persoane apropiate cuplului, amândoi și-ar dori să fie iar împreună.

” Și după divorț, Ileana s-a purtat ca și atunci când era căsătorită. Nu și-a reluat cariera artistică, pentru că știa că fostului soț nu-i place asta. A preferat să stea în continuare departe de lumina reflectoarelor. Ea se împarte doar între mica afacere cu haine pe care o are și copiii săi. Nu l-a uitat și nu-l va uita pe Ion Ion.

A fost foarte supărată când a aflat că Sorana se plimba într-o mașină primită de la fostul soț, dar a trecut și pe asta. A urmat apoi o perioadă de tatonare. Din ce știu ea îi trimitea fotografii cu diverse locații în care erau extrem de fericiți în timpul căsătoriei.

Ileana și Ion Ion se văd destul de des și nu discută doar despre copii. Ea așteaptă doar ca el să facă pasul spre împăcare. Nici lui nu-i este indiferentă, a fost și probabil va rămâne marea sa iubire.”, a dezvăluit o persoană apropiată brunetei, pentru playtech.ro.