Sorana Cîrstea, „idolul” celei mai frumoase jucătoare din circuitul WTA: „Ea m-a convins să fac asta”

Giosanu Catinca / 05.03.2021, 11:04
Sorana Cîrstea, „idolul” celei mai frumoase jucătoare din circuitul WTA: „Ea m-a convins să fac asta”

Iubita lui Ion Ion Țiriac, Sorana Cîrstea, a devenit un model demn de urmat pentru una dintre cele mai frumoase jucătoare din circuitul WTA. Jucătoarea de tenis a mărturisit că românca a determinat-o să ia o decizie drastică. Aflați despre ce este vorba în paragrafele următoare.

Sorana Cîrstea, „idolul” celei mai frumoase jucătoare din circuitul WTA

Cu toții am aflat deja că Eugenie Bouchard s-a luat după Sorana Cîrstea în momentul în care a ales să semneze un contract cu un nou sponsor tehnic. Canadianca a dezvăluit că a făcut asta după ce a urmărit meciurile jucătoarei din Târgoviște și ale lui Heather Watson.

Decizia a fost luată mai mult pentru că sportiva nu mulțumită de faptul că echipamentul ei era asemănător cu al multor reprezentante ale tenisului feminin.

În momentul de față, numărul 143 WTA nu mai este în prim-plan în lumea tenisului. Ea a dispărut din lumina reflectoarelor după finala de la Wimbledon, din 2014. La acel moment, Genie a trecut în penultimul act de Simona Halep, cu 6-7, 2-6. Cu toate acestea, sportiva din Canada va deveni una dintre principalele „motoare” ale New Balance.

Sorana Cîrstea, model pentru Eugenie Bouchard
Sorana Cîrstea a ajuns model pentru Eugenie Bouchard / Sursa Foto: Captură Twitter

„Ea m-a convins să fac asta”

Sportiva din Canada, fostă finalistă la Wimbledon, nu va mai fi sponsorizată de cei de la Nike. De acum încolo, ea va purta echipamentele celor de la New Balance.

După ce a stat 10 luni fără a purta însemnele vreunui gigant din lumea sportului, canadianca s-a înțeles cu New Balance, companie care face echipamente pentru Coco Gauff sau Milos Raonic. Sorana Cârstea este și ea sub contract cu New Balance.

Bouchard a dezvăluit că cea care a convins-o să aleagă noul său sponsor a fost chiar Sorana Cîrstea.

De-a lungul anilor am cunoscut câteva fete care purtau lucrurile lor, Sorana și Heather. Sunt niște echipamente drăguțe și nu le poartă foarte multe jucătoare.”, a spus Bocuhard, conform celor de la Essentially Sports.

Ea a rupt contractul pe care îl avea cu celălalt sponsor în luna martie a anului 2020. Se pare că Nike nu și-a mai plătit reprezentanta încă din martie 2018. Din acel moment, canadianca a primit doar echipamente de la brandul din America, fără a câștiga și bani. OpenCourt susține că jucătoarea de tenis nu obține bani nici din contractul cu New Balance, cel puțin deocamdată. Rămâne însă de văzut dacă situația se va schimba sau nu pe viitor.