Sorana Cîrstea, iubita lui Ion Ion Țiriac, pe urmele Simonei Halep. Încep emoțiile și pentru târgovișteancă

Moldoveanu Camelia / 31.08.2021, 12:06
Sorana Cîrstea, iubita lui Ion Ion Țiriac, pe urmele Simonei Halep. Încep emoțiile și pentru târgovișteancă

Simona Halep este urmată de Sorana Cîrstea în SUA. Iubita lui Ion Ion Țiriac o să treacă prin emoții uriașe în această seară. Jucătoarea de tenis din Târgoviște luptă în primul tur de la US Open contra rusoaicei Veronika Kudermetova, locul 31 WTA.

Halep a câștigat primul tur de la US Open 2021

Jucătoarea de tenis din Constanța s-a prezentat la primul meci de la US Open 2021 cu piciorul bandajat. Cu toate că nu s-a refăcut complet după ruptura musculară suferită în turneul de la Roma, Simona Halep a forțat exact când trebuia în primul set. Astfel a reușit primul break al confruntării și apoi a servit excepțional pentru 6-4. Camila Giorgi a încercat același lucru în setul al doilea, după ce logodnica lui Toni Iuruc reușise un break a ratat apoi două mingi de meci. A fost o luptă echilibrată, decisă la tiebreak, dar eleva lui Darren Cahill și-a păstrat încrederea și a câștigat fără probleme.

Simona Halep e greu de învins.”, a spus expertul Eurosport de la US Open, într-o intervenție televizată în direct imediat după încheierea meciului disputat de româncă în compania italiencei Camila Giorgi.

Sorana Cîrstea debutează la US Open după ce trei românce au fost eliminate

Visul a trei românce s-a încheiat la US Open. Irina Begu a pierdut cu 6-2, 7-6 în fața jucătoarei de tenis din Germania, Andrea Petkovic. Ana Bogdan a pierdut după aproape 4 ore de luptă în fața spaniolei Rebeka Masarova. Calificată în premieră la US Open, Gabriela Ruse a pierdut în primul ei meci, contra jucătoarei din Cehia Marta Vondrousova.

Sorana Cîrstea joacă pentru a 13-a oară la US Open și pentru a 7-a oară consecutiv. În 2021 a avut, până acum, 20 de victorii în 34 de meciuri jucate și se clasează pe locul 39 WTA. Meciul contra Veronika Kudermetova (31 WTA) este primul de la US Open pentru jucătoarea de tenis din Târgoviște. Dacă trece de rusoaică, o să se lupte cu învingătoarea dintre Shelby Rogers şi Madison Brengle.

Sorana Cîrstea, dialog emoționant cu Țiriac Jr.

Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar ultima conversație dintre cei doi îndrăgostiți arată cât de închegată este relația dintre ei.

Cei doi se înțeleg de minune, așa cum se poate lesne observa și din dialogul purtat de cei doi pe social media. Aflată la New York, acolo unde se pregătește pentru US Open, jucătoarea din Târgoviște a purtat o discuție emoționantă cu iubitul ei.

Recunoștința transformă ceea ce avem în suficient!”, este un mesaj postat de Sorana, pe contul de Instagram.

Răspunsul lui Țiriac Jr. nu a întârziat să apară. El a postat imediat un mesaj pe măsură.

Recunoștința transformă orice avem în tot ce avem nevoie.”, a replicat Ion Ion Țiriac.