Sorana Cîrstea, reacție categorică în privința Simonei Halep în scandalul de dopaj. Cele două tenismene nu au avut niciodată o relație de prietenie

Cosmin Olteanu 30.05.2023, 22:21
Sorana Cîrstea, reacție categorică în privința Simonei Halep în scandalul de dopaj. Cele două tenismene nu au avut niciodată o relație de prietenie

Sorana Cîrstea a avut o reacție categorică în privința Simonei Halep în scandalul de dopaj.

În luna octombrie a anului trecut, Simona Halep a fost depistată pozitiv la un test anti-doping efectuat în timpul turneului de la US Open. Sportiva româncă a ieșit pozitiv la Roxadustat, substanță care, de obicei, se administrează împotriva anemiei. Astfel că, în prezent, sportiva româncă este suspendată provizoriu pentru dopaj.

Sorana Cîrstea, reacție categorică în privința Simonei Halep în scandalul de dopaj

Sorana Cîrstea, despre care s-a speculat, de-a lungul timpului, că nu ar avea o relație bună cu Simona Halep, nu a dorit să vorbească prea mult despre acest subiect, deoarece i-ar putea fi răstălmăcite vorbele. Totuși, a spus că, în opinia sa, Halep nu s-ar fi dopat vreodată, în mod conștient.

„În general, nu-mi place să-mi dau cu părerea. În România, toată lumea și-a dat cu părerea și nu cred că e nevoie și de părerea mea.

Singurul lucru pe care pot să-l spun este că nu cred că Simona s-ar fi dopat vreodată conștient. Am spus asta și când am aflat prima oară. Atât.

Mi-e greu să vorbesc mai mult, pentru că orice voi spune se va răstălmăci. Nu este o situație foarte roz, dar sper din tot sufletul să se rezolve”, a declarat Sorana Cîrstea, pentru Eurosport.

Irina Begu, mesaj direct către Simona Halep

Irina Begu a dezvăluit faptul că ține legătura cu Simona Halep și o sprijină în această perioadă. Totodată, aceasta spune că speră ca procesul de dopaj, în care este implicată Halep, să debuteze cât mai repede, pentru a-și demonstra nevinovăția.

„Nu știu regulile ITA, deci nu pot să comentez foarte mult despre acest caz, pentru că nu știu regulile și atunci nu sunt în măsură. Însă pot să spun doar că îmi pare rău pentru Simona, că trece prin așa ceva, este ceva ce nu îți dorești niciodată în carieră să ai. Eu am vorbit cu ea, am ținut legătura și i-am trimis mesaje de încurajare. Sper să se facă cât mai repede dreptate și să aibă acel proces, pentru că până la urmă despre asta este vorba, să-și demonstreze nevinovăția”, a spus Irina Begu, zilele trecute.

Urmăriți Playsport.ro și pe