Sorana Cîrstea, tranșantă după finala Argentina – Franța de la Cupa Mondială: „Nu îmi pasă dacă ești fan Leo Messi”

Olteanu Ștefan 19.12.2022, 15:41
Sorana Cîrstea, tranșantă după finala Argentina – Franța de la Cupa Mondială: „Nu îmi pasă dacă ești fan Leo Messi”

Sorana Cîrstea (32 de ani – 45 WTA) a urmărit finala de la Cupa Mondială, Argentina – Franța. Jucătoarea de tenis din România s-a declarat impresionată de modul în care s-a desfășurat meciul.

Leo Messi a cucerit-o pe Sorana Cîrstea. Ce reacție a avut după Argentina – Franța, finala de la Cupa Mondială

Sorana Cîrstea nu a putut rata finala de la Cupa Mondială, Argentina – Franța, așa că s-a așezat comod în fața televizorului și i-a văzut la treabă pe Leo Messi și Kylian Mbappe.

Jucătoarea de tenis este cunoscută ca fiind o admiratoare înrăită a tuturor sporturilor. Nu de puține ori a recunoscut că urmărește Formula 1, fotbal, baschet, dar și alte sporturi ce implică multă adrenalină.

Iar finala dintre Argentina și Franța a fost una plină cu de toate. Dramatism, multe goluri și, mai ales, un final epic. Argentina a condus în repetate rânduri, însă Kylian Mbappe aproape că a cărat de unul singur Franța în spate și, mulțumită hat-trick-ului pe care l-a înscris, a împins confruntarea până la loviturile de departajare.

Acolo, argentinienii s-au dovedit a fi mai buni. Messi, Dybala, Paredes și Montiel au marcat pentru sud-americani la loviturile de departajare. De partea cealaltă, doar Mbappe și Kolo Muani. În schimb, Kingsley Coman a trimis în blocajul lui Martinez, iar Tchouameni pe lângă poartă.

Desfășurarea jocului a impresionat-o pe Sorana Cîrstea, care a spus că această finală ar trebui să producă bucurie pentru toți fanii neutri:

„Nu îmi pasă dacă ești fan Leo Messi sau nu, în seara asta a fost un meci desprins din Rai! Sportul are puterea de a uni, de a inspira, de a ne face să visăm. Sportul generează povești croite prin muncă, sudoare și lacrimi. În seara asta a fost mai mult decât fotbal”, a scris Sorana Cîrstea, într-un Insta Story în care a adăugat și o poză cu Leo Messi, care mângăie trofeul de la Campionatul Mondial, iar în cealaltă mână își ține premiul pentru „cel mai bun jucător al turneului”.

Sorana Cîrstea, impresionată de finala Argentina - Franța
Sorana Cîrstea, impresionată de finala Argentina – Franța

Sorana Cîrstea se pregătește pentru noul sezon de tenis

Sorana Cîrstea nu a mai jucat un meci de tenis de pe 13 septembrie, când a fost învinsă în primul tur la Țiriac Foundation Trophy, turneul de categorie WTA 125K organizat la București.

Ea a cedat în două seturi, atunci, scor 3-6, 3-6 în fața elvețiencei Simona Waltert (22 de ani – 126 WTA). După acea eliminare neașteptată, Sorana Cîrstea a preferat să nu mai ia parte la niciun turneu în finalul anului 2022 și să se axeze pe recuperare și pregătire.

La începutul lunii decembrie au apărut și imaginile cu jucătoarea din România în compania noului ei antrenor, celebrul Thomas Johansson.

Sorana trage tare la antrenamente pentru a fi 100% din punct de vedere fizic și mental pentru primul turneu de Grand Slam al anului. Australian Open 2023 este programat în intervalul 16 – 29 ianuarie.

Urmăriți Playsport.ro și pe