Sorin Cârțu, reacție triumfătoare după ce echipa lui Mihai Rotaru a câștigat procesul cu FCU: „Asta este adevărata Universitatea Craiova!”. Exclusiv

Cosmin Olteanu 10.07.2023, 12:22
Sorin Cârțu, reacție triumfătoare după ce echipa lui Mihai Rotaru a câștigat procesul cu FCU: „Asta este adevărata Universitatea Craiova!”. Exclusiv

Sorin Cârțu a avut o reacție triumfătoare după ce echipa lui Mihai Rotaru a câștigat procesul cu FCU.

Luni, instanța a decis că palmaresul echipei istorice Universitatea Craiova îi aparține clubului sportiv de drept public Universitatea Craiova. Însă, FC U Craiova mai are la dispoziție calea recursului, în termen de 30 de zile.

Sorin Cârțu, reacție triumfătoare după ce echipa lui Mihai Rotaru a câștigat procesul cu FCU

Sorin Câțu, care a părăsit, recent, funcția de președinte al CS U Craiova, a avut o reacție exuberantă, după ce a aflat că echipa finanțată de Mihai Rotaru a câștigat procesul cu FC U Craiova.

„E un lucru bun. E exact ce se aștepta. Au fost atâtea procese îm semsul acesta și, până la urmă, asta și este adevărata Universitatea Craiova. Universitatea de acuma este cea care a jucat înaintea sub denumirea de «Clubul Sportiv Universitatea».

Eu știu că la Clubul Sportiv Universitatea am jucat. Am observat că mai are dreptul la recurs, dar eu zic că nu o să se schimbe decizia. Așa e drept”, a declarat Sorin Cârțu, în exclusivitate, pentru PlaySport.

Ce spune decizia instanței

„Schimbă în parte decizia apelată în sensul că admite în parte acţiunea formulată de reclamantul CLUB SPORTIV UNIVERSITATEA CRAIOVA în contradictoriu cu pârâta FOTBAL CLUB U CRAIOVA S.A. prin lichidator judiciar AGENŢIA DE INSOLVENŢĂ S.P.R.L. şi constată că reclamanta deţine dreptul de proprietate asupra palmaresului sportiv al echipei istorice de fotbal Universitatea Craiova şi a tuturor derivatelor acestuia.

Precum şi dreptul de a utiliza în mod exclusiv în scopuri comerciale şi sportive palmaresul echipei istorice de fotbal Universitatea Craiova şi toate derivatele acestuia.

Menţine în rest dispoziţiile sentinţei apelate. Cu recurs, în 30 de zile de la comunicare, care se va depune la Curtea de Apel Timişoara. Pronunţată la data de 10.07.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei. Document: Hotarâre 10.07.2023”, se arată în decizia instanței, postată pe portal.just.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe