Sorin Cârţu, scos din minţi după înfrângerea cu FCSB: „Bă, dar eşti nesimţit?”

Gabriel Eșanu 19.12.2020, 10:42
Sorin Cârţu, scos din minţi după înfrângerea cu FCSB: „Bă, dar eşti nesimţit?”

Înfrângerea din partida cu FCSB, scor 0-2, a agitat apele la Craiova. La scurt timp după fluierul de final al lui Ovidiu Haţegan, Sorin Cârţu a fost luat la rost de un suporter al oltenilor. Chiar în timp ce încerca să acorde un interviu în care să explice eşecul. Preşedintele CS Universitatea Craiova nu s-a lăsat intimidat şi i-a răspuns imediat contestatarului. A urmat un dialog foarte aprins.

Cârțu, atac și la adresa lui Corneliu Papură: „Repriza a doua cu FCSB, cea mai slabă din istoria Craiovei”

Suporter: Câte analize facem, bă, Cârţule?

Cârţu: Bă, dar eşti nesimţit?

Suporter: Câte analize facem? Uite, abonamentul, 9 milioane!

Cârţu: Aşa vorbeşti? Lasă-ne puţin şi discutăm după aceea. Asta e nesimţire.

Suporter: Păi tu eşti cu analizele!

Sorin Cârțu a fost chiar mai vehement când a venit vorba despre prestația echipei pregătite de Corneliu Papură. A catalogat repriza a doua a meciului cu FCSB drept cea mai slabă din istoria CS Univeristatea Craiova.

„Nu e trist, e foarte trist. Suntem de şapte ani în Liga 1, am văzut atâtea meciuri, sunt de doi ani la echipa asta. Nu îmi aduc aminte să fii văzut o asemenea a doua repriză cum am avut-o noi. A fost cea mai slabă a doua repriză din viaţa acestei echipe.

Am crezut că în repriza a doua putem să recuperăm teren. Nu îmi aduc aminte, nu există ceva similar în prestaţia echipei noastre în decurs de şapte ani. Normal că e presiune. Dar vedem, mai sunt patru zile până la joc şi echipa trebuie să îşi revină”, a declarat Sorin Cârțu după meciul cu FCSB.

CS Universitatea Craiova este pe locul 2 în Liga 1, cu 31 de puncte după primele 14 etape. Are două puncte în minus față de liderul FCSB și un punct peste a treia clasată, CFR Cluj. În ultima etapă din 2020, oltenii vor juca împotriva campioanei CFR Cluj, în deplasare. Partida este programată marți, 22 decembrie, de la ora 21:00.

Urmăriți Playsport.ro și pe