”Sorineee, Sorineee?” / ”Ce ți-a făcut, mă? Te-a omorât?”. Nemec, eliminare cu scandal după ce a ieșit de pe teren

Mugurel Dumitru 24.04.2023, 23:32
”Sorineee, Sorineee?” / ”Ce ți-a făcut, mă? Te-a omorât?”. Nemec, eliminare cu scandal după ce a ieșit de pe teren

FC Voluntari a remizat, pe teren propriu, 2-2 cu Petrolul, în etapa 5 a playout-ului Superligii, dar meciul a avut și faze litigioase care au iscat foarte multe comentarii.

Una dintre acestea a fost cea din minutul 75 când Adam Nemec (37 de ani) a fost eliminat. Atacantul slovac fost scos din teren de către Liviu Ciobotariu în minutul 74, fiind înlocuit cu Andrei Dumiter.

Iulian Călin, deranjat de gestul lui Adam Nemec

Vârful ilfovenilor abia luase un cartonaș galben, minutul 73 și a ieșit extrem de nervos de pe teren. În momentul în care a ajuns la margine, Nemec, vizibil nervos, a pus ușor mâna pe arbitrul de rezervă, Iulian Călin, după care s-a dus pe banca de rezerve cu aceeași stare de nervozitate.

În momentul în care s-a simțit atins de jucător, Călin i-a semnalat imediat gestul arbitrului de centru Sorin Costreie.

”Sorineee! Sorineee!”, a strigat Călin, după care i-a povestit colegului său întreaga întâmplare. Costreie a venit imediat la margine și i-a arătat cartonașul galben lui Nemec. Pentru că era al doilea, acesta a fost eliminat.

”Ce-i circul ăsta, mă? Ce ți-a făcut, mă?”

Jurnalistul Decebal Rădulescu nu a ratat ocazia de a-i ironiza pe Călin și pe Costreie.

”Uitați-l pe Călin cum strigă ‘Băi, Sorine, Sorine, vino, că mă omoară ăsta, frate, vino repede’. Și Rață se duce și zice ‘Ce ți-a făcut, mă? Te-a omorât?’.

Ia, fii atent, ‘Sorine, Sorine, vino repede, frate, că mă omoară ăsta’. Extraordinar. Ce-i circul ăsta, mă? Ce ți-a făcut, mă? Da, e acoperit de regulament, dar ce e asta? ‘Au, au, Sorine, mă doare’!”, a spus Decebal Rădulescu, la Digi Sport.

Întreaga fază l-a lăsat fără replică și pe Ilie Dumitrescu.

”Am ma văzut și eu imagini de prin Champions League. Acest Iulian Călin a fost prea sensibil. Prea a reacționat așa. Mi se pare puțin exagerat”, a spus și Ilie Dumitrescu.

Urmăriți Playsport.ro și pe