Soția lui Benny, mesaj clar pentru fiul ei: i-a interzis să urce în ring

Catinca Giosanu 08.03.2023, 20:04
Soția lui Benny, mesaj clar pentru fiul ei: i-a interzis să urce în ring

Soția luptătorului Benny Adegbuyi a lansat un avertisment în legătură cu fiul ei. Femeia i-a interzis puștiului să urce în ring. Motivul pentru care nu este de acord ca băiatul pe care îl are cu pugilistul român să calce pe urmele tatăl său.

Benny Adegbuyi, dezvăluiri despre fiul său

Benny Adegbuyi a făcut dezvăluiri de proporții din viața privată. Faimosul luptător român a povestit că soția sa nu concepe ca fiul lor să urce în ring.

Campionul român s-a apucat de box destul de târziu. Mai precis, avea 26 de ani când a urcat pentru prima dată în ring. Chiar și așa, Benny a demonstrat că nu are limite și că poate trece cu brio de adversari dificili. El crede cu tărie că fiul său ar avea succes dacă i-ar călca pe urme. Soșia lui se opune însă. Ea nu este de acord ca micuțul să urce în ring.

Sincer, nu știu dacă am avut un singur idol, adică o singură persoană, în schimb pot să zic că am avut mai mulți idoli. Am încercat întotdeauna să urmăresc și să mă inspir după cei mai buni. Că au fost în box, spre exemplu Mike Tyson sau Floyd Mayweather, sau din kickbox în perioada Peter Aerts sau Remy Bonjasky, am încercat întotdeauna să-mi caut oameni buni pe care să-i urmez și cărora să le urmez sfaturile, mod de viață, cam tot”, ne-a declarat campionul.”, și-a început discursul marele campion.

”E mult mai interesat de sport”

Benny Adegbuyi a mai spus că Patrick pare că vrea să calce pe urmele tatălui său, dar nu îl lasă mama lui.

La început am avut impresia că fiul meu o să o ia pe partea cu tehnologia, cu muzica, filmele și așa mai departe, dar în ultima vreme, de când a mai crescut, am observat că este mult mai interesat de ceea ce fac eu. E mult mai interesat de sport. Chiar m-a întrebat de ce a fost dopat ultimul meu adversar. A avut de făcut un proiect cu sportivi de top la școală și a întrebat profesoara dacă poate să-l pună și pe tati, ceea ce este bine, zic eu.”, a mai spus sportivul, conform revistei Ego.

Puștiul își însoțește mereu tatăl la antrenamente, chiar dacă mama sa nu vrea să audă de sportul care l-a consacrat pe Benny Adegbuyi.

La antrenament vine pentru că e benefic să faci sport de perfomanță, dar și de plăcere. Kickboxing-ul este un sport care disciplinează, crează multe lucruri benefice organismului, de la motricitate și așa mai departe. Acum, până la a ajunge la profesie este mult. Soția mea abia așteaptă să mă las eu de sport de performanță, pentru că ea nu mai rezistă. Vedem ce va fi pe viitor pentru că este încă mic. KiNever say Never. Dacă va alege asta va trebui să-l suțin. Merg cu el înainte.”, a conchis sportivul.

Urmăriți Playsport.ro și pe