Supranumit ”Spaima Litoralului, Beinur Nuredin vrea să intre în afaceri cu nepotul lui Gigi Becali și cu fiul lui Adrian Mititelu. Nuredin, Vasile Geambazi și Adrian Mititelu Jr. au pus la cale un plan și vor să dea lovitura în sectorul HoReCa. Mai precis, aceștia își doresc să deschidă un restaurant de lux.
De-a lungul anilor, Nuredin Beinur a avut conexiuni cu mai mulți oameni importanți din fotbalul autohton. Printre aceștia din urmă se numără și Nelu Varga, patronul de la CFR, Adrian Mutu, dar și Gigi Becali. De curând, cel supranumit ”Spaima litoralului” a preluat, împreună cu nepotul lui Gigi Becali, un cunoscut local din Herăstrău.
Conform informațiilor apărute recent în presa mondenă, cei doi au de gând să deschidă acolo un nou restaurant de lux. Cu toate acestea, înainte de a demara proiectul, aceștia și-au mai căutat un partener de afaceri. Evident, acesta trebuia să aibă o putere financiară mare.
Acum, s-a aflat și numele celui cooptat de către Nuredin și Geambazi. Mai precis, este vorba despre Adrian Mititelu Jr. Se pare că fiul patronului de la FCU Craiova este apropiat de Beinur. Zvonurilee au fost confirmate și pe 15 septembrie, la partida Dinamo – FC U Craiova, când ”Spaima litoralului” și-a făcut apariția în loja oltenilor.
Imediat cum a ajuns în tribunele Arenei Naționale, Nuredin a fost întâmpinat de Mititelu Jr., dar și de tatăl acestuia. Se pare că localul pe care Beinur Nuredin, Vasile Geambazi și Adrian Mititelu Jr. urmează să-l deschidă în Parcul Herăstrău din Capitală este fostul local ”La Boschetărie”.
În trecut, restaurantul a fost deținut de Adrian Thies, fiind renumit pentru preparatele delicioase pe care le servea. Printre personajele celebre din lumea fotbalului care au trecut pragul acestui restaurant se numără și Dumitru Dragomir.
Bineînțeles, Nuredin, Geambazi și Adrian Mititelu Jr. vor schimba denumirea localului din Herăstrău. Aceștia au de gând să-l renoveze complet, iar nepotul patronului de la FCSB a confirmat acest lucru.
”Da, am preluat noi contractul, e adevărat. În primul rând, vom schimba denumirea. Păi, cum să fie localul numit Boschetărie? Nu știu cine a venit cu ideea asta de marketing. Poate o vom numi Barosa…de la barosani. Glumesc acum”, a declarat Vasile Geambazi, conform celor de la Cancan.
Fiind un fost client fidel al vechiului local, Mitică Dragomir a precizat că se noii patroni vor face investiții serioase în afacere. acum îl fac restaurant de lux, cred că nici lume multă nu va mai merge, dar va fi ceva deosebit. ”Vor băga bani mulți. Îl luam eu dacă voiam, dar nu mă mai ocup de așa ceva. Am avut saloane de nuntă, le-am dat pe toate”, a spus fostul președinte al LPF, potrivit sursei citate.