Spaimă teribilă pentru Benny Adegbuyi și soția lui. Mașina condusă de Benny, accident pe A2: „E daună totală, dar noi suntem bine”

Alex Matei 08.04.2023, 10:31

Benny și Elena Adegbuyi au fost implicați într-un accident pe A2. Kickboxerul era la volan.

Din primele informații obținute de PlaySport, Benny nu are nicio leziune. În schimb, Elena s-a ales cu o problema la mână. Familia Adegbuyi era în drum spre Tuzla, unde urma să aibă loc un concurs național de kickboxing. Sportivii de la Benny Club, condus de starul român din Glory, participă și ei la competiție. În total, 270 de luptători de la 17 cluburi din țară iau parte la Ronin Warriors Cup.

Elena a fost transportată la spitalul din Constanța pentru investigații.

Benny: „Mașina e daună totală”

Adegbuyi a vrut să-și liniștească fanii și le-a transmis că nu a suferit de pe urma accidentului. Soția sa a fost dusă la spital pentru investigații suplimentare.

„Astăzi, mergeam cu echipa de la Benny Fight Academy spre Constanța, acolo unde o parte dintre elevi participau la un interclub. Pe A2, la km 138, în timp ce circulam regulamentar pe banda 2, o mașină de pe banda 1 a intrat brusc în fața mea, iar eu, pentru a evita coliziunea, am tras de volan și am acroșat parapetul, care ulterior ne-a aruncat pe cealaltă parte a drumului.

Mașina este daună totală, dar cel mai important este că toți care eram în mașină suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu. Soția mea Elena are doar o mică problemă la mână și am preferat să facem investigații suplimentare.

Am fost la un pas de tragedie, iar mesajul meu este să aveți grijă la volan pentru că neatenția, chiar și pentru o singură clipă, vă poate costa viața atât pe voi, cât și pe cei dragi”, a spus Benny pentru gsp.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe