Spectacol total la Indian Wells. Simona Halep a atras blițurile cu o lovitură de maestru

Bordei Radu 05.10.2021, 23:30
Spectacol total la Indian Wells. Simona Halep a atras blițurile cu o lovitură de maestru

Simona Halep a trecut peste emoțiile căsătoriei și acum a revenit la treabă. Fără Darren Cahill, după ce fostul lider mondial și antrenorul australian au întrerupt colaborarea. Chiar și așa românca este optimistă, înainte de turneul de la Indian Wells.

Românca a început să se antreneze peste ocean și speră să joace cât mai multe meciuri la acest turneu. Obiectivul româncei este să reintre cât mai repede în ritm de competiție, pentru ca anul viitor să o găsească în formă maximă. Simona nu va avea o misiune ușoară la Indian Wells, dar pare gata de „război”.

Simona Halep uimește și la antrenamente. A făcut spectacol total la sesiunile de pregătire

Fanii care au urmărit ședințele ei de pregătire au rămas impresionanți de forma și dispoziția Simonei. Românca a arătat foarte bine și trage tare să fie gata pentru debutul în competiție. Halep ocupă acum locul 17 și vrea să urce cât mai repede pentru a se apropia de primele 10 poziții. Iar loviturile reușite în timpul ședințelor de antrenamente au lăsat fanii fără respirație. Simona nu pare să resimtă lipsa lui Darren Cahill și pare pregătită de duelurile care vor veni.

Fanii din România vor sta cu ochii pe meciul din turul trei. Atunci Simona ar putea avea parte de un duel de foc cu noua stea a tenisului, Emma Răducanu. Campioana de la US Open nu este singurul obstacol important de pe partea de tablou a Simonei. Petra Kvitova, Viktoria Azarenka ori Belinda Bencic stau și ele în drumul fostului lider mondial către finală.

Primul turneu după despărțirea de Darren Cahill. Toată lumea așteaptă să vadă cum se va descurca Simona

Simona Halep s-a deplasat alături de noul colaborator, Adrian Marcu. Celălalt antrenor, Daniel Dobre, nu a făcut deplasarea.  Cu acesta din urmă a mai lucrat și în 2019, când a cucerit titlul la Wimbledon. Nici atunci Darren Cahill nu mai era alături de ea, așa că Simona are motive să fie optimistă în continuare. Cei doi antrenori români o cunosc bine pe Simona, știu cum să abordeze pregătirea pentru a îmbunătăți jocul campioanei de la Roland Garros și Wimbledon. Chiar și așa, despărțirea de Darren Cahill a venit ca o surpriză.

Darren ne va lipsi nu doar ca antrenor, ci și ca om. Era o persoană care deschidea foarte multe uși, care are o experiență enormă. cred că ultimii doi ani, în ceea ce privește modul cum s-a desfășurat tenisul din cauza pandemiei, au contribuit la această despărțire. Cahill a stat 10 luni acasă, după aceea Simona a fost accidentată, a comentat Daniel Dobre.