Sperietoare pentru Sorana Cîrstea, iubita lui Ion Ion Țiriac înainte de startul turneului de la Wilmbledon. Cu cine joacă la Berlin!

Mihai Rosoiu 13.06.2021, 21:03
Sperietoare pentru Sorana Cîrstea, iubita lui Ion Ion Țiriac înainte de startul turneului de la Wilmbledon. Cu cine joacă la Berlin!

După o perioadă fastă pentru ea, urmează o sperietoare pentru Sorana Cîrstea, iubita lui Ion Ion Țiriac. Înainte de Wimbledon, jucătoarea de tenis din Târgoviște și-a aflat adversara pentru primul tur al întrecerii din Berlin. Competiția este premergătoare concursului din Anglia. Din păcate pentru ea, sorții au fost neiertători cu ea, șansele de a accede în fazele superioare fiind extrem de mici.

Garbine Muguruza, sperietoare pentru Sorana Cîrstea, iubita lui Ion Ion Țiriac

În săptămâna de dinaintea Roland Garros 2021, Sorana Cîrstea a avut un parcurs aproape perfect la Strasbourg. A jucat finala turneului, prevestind astfel optimea de finală de la Paris. Acum, iubita lui Ion Ion Țiriac se pregătește pentru Grand Slem-ul Marii Britanii pe tărâm german.

Din păcate, previziunile specialiștilor sunt sumbre, în ceea ce privește calificarea româncei în fazele superioare. În față, sorții i-au scos-o pe iberica Garbine Muguruza. Clasată pe locul 17 mondial, tenismena din Spania este marea favorită a duelului de la Berlin. De altfel, adversara Soranie Cîrstea de la Berlin este o adevărată piază rea. Cele două s-au înfruntat de trei ori până astăzi. De fiecare dată, Muguruza a câștigat.

Niciun succes în fața rivalei de la turneul din capitala Germaniei

Mai mult, statistica ne arată că Sorana Cîrstea a pierdut clar fiecare confruntare cu iberica. Niciun set nu a reușit să-și adjudece sportiva noastră în confruntările directe de până acum. Una dintre înfrângerile suferite de româncă în fața celebrei Garbine Muguruza s-a înregistrat la Wilmbeldon, competiție la care cele două și-au anunțat prezența

În duelurile de până acum s-au înregistrat următoarele rezultate:

  • 2018 – R16 – Doha –  s-a jucat pe suprafață Hard:  Garbine Muguruza Sorana Cirstea 6-0 6-4;
  • 2017 – R32 – Wimbledon – s-a jucat pe Iarbă: Garbine Muguruza Sorana Cirstea 6-2 6-2;
  • 2017 – R16-  Australian Open – s-a jucat pe suprafață Hard: Garbine Muguruza Sorana Cirstea 6-2 6-3.

În aceste condiții, duelul dintre cele două, de la Berlin, se anunță unul în care jucătoarea din Spania are prima șansă. Totuși, nu trebuie exclusă din ecuație forma excelentă a Soranei Cîrstea din ultimele săptămâni. Un turneu câștigat, la Istanbul, o finală, la Strasbourg și optimi de finală la Roland Garros.

Salt important în clasamentul WTA pentru Sorana Cîrstea

Mai mult, începând de luni, Sorana Cîrstea va face un nou salt important în clasamentul WTA. Iubita lui Ion Ion Țiriac va ajunge pe locul 45 WTA, una dintre cele mai bune poziții ocupate în ultimii ani de ea.

Și dacă mai punem la socoteală faptul că Sorana a reușit victorii la jucătoare mai bine cotate decât ea cum sunt Petra Kvitova, Elise Mertens sau Jo Konta, atunci putem spune că meciul de la Berlin nu e dinainte jucat.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe