Starul mondial pe care îl vrea Al Hilal după ce n-a reușit să-l aducă pe Mbappe. Fotbalistul, surprins la Paris, e dorit și de PSG

Bogdan Solomon 27.07.2023, 20:20
Starul mondial pe care îl vrea Al Hilal după ce n-a reușit să-l aducă pe Mbappe. Fotbalistul, surprins la Paris, e dorit și de PSG

Al Hilal a pus ochii pe un alt star mondial după ce a eșuat în încercarea de a-l aduce pe Kylian Mbappe. Nici această mutare nu va fi ușor de realizat, însă. Fotbalistul se află și pe lista celor de la PSG.

Al Hilal se regrupează după refuzul lui Mbappe. Starul mondial pe care încearcă să-l aducă

Concret, saudiții au pus ochii pe Victor Osimhen, atacantul nigerian care a avut o contribuție uriașă la titlul cucerit de Napoli, devenind golgheterul precedentei stagiuni din Serie A, cu 26 de reușite. Suma pe care ar fi dispuși s-o pună pe masă este una de-a dreptul amețitoare.

Vorbim despre cel puțin 100 de milioane, având în vedere că italienii nici nu concep să-l cedeze în cazul unei propuneri sub acest prag. În cursa pentru semnătura lui se mai află și PSG, care l-ar dori tocmai ca înlocuitor pentru Mbappe.

Șansele ca francezul să mai continue pe „Parc des Princes” sunt extrem de mici, în condițiile în care a refuzat să semneze prelungirea contractului scadent în această vară, iar echipa nu are de gând să-l piardă gratis.

Presa internațională susține că Osimhen a fost surprins recent la Paris, ceea ce alimentează zvonurile privind acest transfer. Cert este că Napoli nu exclude posibilitatea de a-l vinde în actuala perioadă de mercato. „Dacă ar veni o ofertă de nerefuzat, ar trebui să ne împăcăm cu ea. Am găsit jucători mari în trecut şi am putea găsi alţii. Nu vă faceţi griji”, a declarat președintele De Laurentiis.

Arabii nu mai au limite. Ce salarii uluitoare oferă în liga a 4-a. Sunt peste Liga 1 din România

Pe de altă parte, forța financiară a saudiților nu mai reprezintă un mister pentru nimeni. Inclusiv în eșaloanele inferioare se oferă salarii mult mai mari decât cele din elita fotbalului românesc.

În cel de-al patrulea, de pildă, fotbaliștii sunt ademeniți cu până la 16.000 de euro pe lună, plus locuințe la cele mai înalte standarde înalte și autoturisme puse la dispoziție. Șeicii au lansat recent o campanie menită să dezvolte acest sector. Sunt vizați fundașii centrali, mijlocașii de creație, dar și atacanții. Visul cel mai arzător este acela de a duce competiția printre primele cinci ale lumii. Pare fantezist, dar Cristiano Ronaldo și-a exprimat convingerea că va deveni realitate în viitorul nu foarte îndepărtat.

„Sunt fericit aici, vreau să continui aici şi voi continua aici. Cred că dacă vor continua să facă treaba pe care vor să o facă, Liga saudită poate fi una dintre primele cinci din lume, în cinci ani”, a declarat portughezul.

Urmăriți Playsport.ro și pe