Starurile lui Chelsea sunt la București! Imagini cu fotbaliștii lui Tuchel

Olteanu Ștefan / 23.02.2021, 08:34
Starurile lui Chelsea sunt la București! Imagini cu fotbaliștii lui Tuchel

Starurile lui Chelsea au ajuns la București pentru duelul din optimile Champions League. Fotbaliștii antrenați de Thomas Tuchel vor înfrunta Atletico Madrid, într-un meci care este programat pe Arena Națională, marți seară, de la 22:00.

Starurile lui Chelsea au ajuns la București

Meciul Atletico Madrid – Chelsea se joacă în această seară pe Arena Națională. Starurile clubului londonez au aterizat luni seară la București și sunt gata pentru duelul din optimile Champions League.
UEFA a decis că, din motive de securitate impuse de pandemia de Covid-19, turul duelului să se discute la București.
Atletico Madrid a aterizat în România duminică seară, iar astăzi va organiza o conferință de presă oficială și un antrenament pe Arena Națională.
De partea cealaltă, londonezii au ales să vină în România cu doar 24 de ore înaintea duelului. Echipa antrenată de Thomas Tuchel nu va susține o conferință de presă și nici un antrenament oficial la București. Aceștia vor fi cazați la hotelul Mariott din capitală, unde vor sta până la ora meciului din optimi.

Starurile lui Chelsea au ajuns la București pentru duelul cu Atletico Madrid
Starurile lui Chelsea au ajuns la București pentru duelul cu Atletico Madrid
Starurile lui Chelsea au aterizat la București
Starurile lui Chelsea au aterizat la București. Sursa foto: PRO TV

Chelsea, neînvinsă de la sosirea lui Tuchel

Aflată într-o scădere de formă, Chelsea a fost nevoită să îl schimbe pe Frank Lampard de pe banca tehnică. Pe 27 ianuarie, Thomas Tuchel, fost antrenor la Dortmund si PSG, a debutat la Londra împotriva lui Wolves. Două rezultate de egalitate și cinci victorii a obținut neamțul pe banca lui Chelsea de atunci, reușind să ducă echipa pe locul 5 în Premier League.
Tuchel are în palmares o Cupă a Germaniei cu Dortmund. În Franța, el a câștigat două titluri de campion cu PSG, o Cupă și două Supercupe ale Franței, dar și o Cupă a Ligii.
Chelsea este a cincea echipă pe care o antrenează Tuchel, dupa Augsburg, Mainz, Dortmund și PSG.

Chelsea, neînvinsă în mandatul lui Tuchel
Chelsea, neînvinsă în mandatul lui Tuchel

Vine și Liverpool la București?

UEFA ia în calcul trimiterea încă unui super meci la București. Este vorba despre returul Liverpool – Leipzig. Meciul tur s-a jucat, de asemenea, pe teren neutru, la Budapesta, pe Puskas Arena. Pe 16 februarie, „cormoranii” s-au impus cu Leipzig, scor 2-0.
Jurnaliștii englezi anunțau recent că și returul se va juca pe un stadion neutru, din cauza autorităților din Germania. Nemții impun o carantină de 10 zile la revenirea din Marea Britanie, lucru care i-ar încurca pe fotbaliștii lui Leipzig.
În acest context, UEFA este pe punctul de a alege o nouă locație. Conform The Athletic, opt orașe sunt luate în calcul pentru meciul retur dintre Liverpool și Leipzig.
Printre variante se regăsesc și Arena Națională din București, dar și Puskas Arena din Budapessta, unde a avut loc meciul tur.

Arena Națională ar putea găzdui încă un super meci din Champions League
Arena Națională ar putea găzdui încă un super meci din Champions League