„Stau și mă uit și vorbesc cu duhovnicii și nu ne vine să credem”. Anamaria Prodan, scandalizată de Becali. Exclusiv

Iosif Pintilie 25.04.2023, 13:00
„Stau și mă uit și vorbesc cu duhovnicii și nu ne vine să credem”. Anamaria Prodan, scandalizată de Becali. Exclusiv

Gigi Becali a anunțat că se retrage de la FCSB, după ce e echipa s-a îndepărtat de titlu. Patronul a fost extrem de supărat pe arbitrajul lui Horațiu Feșnic din duelul cu Rapid și crede că echipa lui nu mai are șanse la marele trofeu.

Anamaria Prodan, despre Becali și divinitatea

Anamaria Prodan crede că Gigi Becali nu are conduita unui adevărat creștin deoarece acesta este atras de imaginea publică.

Mai mult, ea susține că un om care are discursul lui Becali este incompatibil cu viața liniștită pe care o vrea patronul de la FCSB.

„Lui Gigi îi place să vorbească foarte mult. Dacă nu vorbește la televizor, dacă nu apare în ziare, nu poate să trăiască. Stau și mă gândesc cum e cu viața asta pe care și-o dorește. Sunt doar vorbe. Dacă Gigi Becali își dorește viața în pace, nu are ce să caute la televizor non-stop, să critice pe toată lumea.

Eu cred că oamenii care cred în Dumnezeu și își ghidează viața după legile Domnului nu au cum să aibe astfel de reacții. Dar lui Gigi îi place atât de mult la televizor încât cred că plăcerea este peste Hristos, peste Dumnezeu, peste absolut tot.

Dacă nu intră într-o zi la un post TV nu poate respira. Viața despre care vorbește nu are legătură u ceea ce face. Asta așa, pentru toți credincioșii, care iau exemplu de multe ori de la oamenii importați. Dacă a luat-o pe carea mântuirii, nu are legătură cu ceea ce face. Stau și mă uit și vorbesc cu duhovnici și nu îmi vine să cred. Cum poți să vorbești despre Hristos și Dumnezeu și tu să faci așa ceva la televizor. Judecați dumneavoastră, sau să judece el. Ca o soră îl sfătuiesc. I-a dat Dumnezeu tot ce și-a dorit. Și-a dorit ca numele lui să fie pe la televizor”, a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Playsport.

Urmăriți Playsport.ro și pe