Steliano Filip, distrus de o legendă a lui Dinamo. Ce mari semne de întrebare planează asupra jucătorului care a intrat în conflict cu fanii

Catinca Giosanu 21.03.2022, 19:18
Steliano Filip, distrus de o legendă a lui Dinamo. Ce mari semne de întrebare planează asupra jucătorului care a intrat în conflict cu fanii

Steliano Filip este distrus de o legendă a lui Dinamo, după meciul cu Sepsi. Fundașul ”câinilor” a reușit să îi dezamăgească din nou pe fanii echipei din șoseaua ”Ștefan cel Mare”. Ce mari semne de întrebare planează asupra jucătorului care a intrat în conflict cu suporterii DDB și nu numai.

Steliano Filip, distrus de un fost mare fotbalist

Steliano Filip l-a dezamăgit profund pe Costel Orac. Fostul mare jucător al lui Dinamo a declarat că nu îi vede rostul lui Steliano Filip la Dinamo. Reamintim că internaționalul român a fost titularizat în partida cu Sepsi, încheiată la egalitate, scor 0-0, în runda a doua din play-out-ul Ligii 1. Fotbalistul nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

Filip a fost desființat de Costel Orac. Nici suporterii lui Dinamo nu au fost încântați de prestația jucătorului. Tânărul fotbalist a fost pus la punct de unul dintre fani, ca urmare a evoluțiilor sale din ultima perioadă. Criticile au început să curgă imediat după ce s-a încheiat partida cu Sepsi.

Pentru mine, tu ești un leșinat. Ne întâlnim unde vrei tu!”, a fost mesajul dur al suporterului dezamăgit de Steliano Filip.

”El nu e un jucător care să aibă un cuvânt de spus”

Evoluția lui Filip nu l-a convins nici pe Costel Orac. Fostul mare fotbalist a spus că nu îi vede rostul fundașului român la Dinamo. Legenda lui Dinamo susține că tânărul fotbalist nu înțelege unde se află. El este de părere că Steliano Filip nu ia în serios meciurile.

În primul rând, Filip n-ar fi trebuit să ajungă în poziția de a ajunge la Dinamo! Nu știu cine a fost cu ideea de a-l aduce. Are mai puțină importanță acum. Cert este că el în niciun caz nu e și n-a fost un jucător care să aibă un cuvânt de spus.

Prin ceea ce a făcut cu ieșirile lui, cu cartonașele roșii pe care le ia, cu puciul împotriva lui Mircea Rednic, el nu a demonstrat, deocamdată, că înțelege unde se află. La un club serios, nu e problema jucătorilor când și cum se schimbă antrenorul, nu ei trebuie să facă legea într-un club.

Din păcate, la Dinamo asta s-a întâmplat, iar acest lucru demonstrează că cei care au fost și care sunt acum nu înțeleg ce înseamnă un club profesionist.”, a declarat Costel Orac, pentru gsp.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe