Stenograme incendiare. Anamaria Prodan, desființată de doi „grei”. Acuzații fără precedent

Moldoveanu Camelia 12.09.2021, 14:28
Stenograme incendiare. Anamaria Prodan, desființată de doi „grei”. Acuzații fără precedent

Stenograme uluitoare într-un dosar de la DNA. Anamaria Prodan apare într-o conversație a cămătarilor, subiectul principal fiind clubul de fotbal Dunărea Călărași, susține ziarul de investigații.

Anamaria Prodan ar fi impresariat mai mulți fotbaliști pentru această echipă și s-a ocupat de PR în perioada în care antrenor era Dan Alexa. Cu toate că a susținut tot timpul că i-a ajutat cu bani de acasă pe oficialii clubului, fostul președinte Florin Brișan susține cu totul și cu totul altceva. Atenție, urmează cuvinte grele și jignitoare la adresa soției lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, invocată într-o discuție cu interlopi

Florin Brișan, fostul președinte al clubului de fotbal Dunărea Călărași, o înjură fără rețineri pe Anamaria Prodan într-o discuție cu un Boșnigeanu Vasile. Cel din urmă ar fi un cunoscut interlop local. Se pare că fostul conducător al echipei se plângea cămătarului de problemele financiare pe care i le-a făcut Anamaria Prodan.

Că-mi dă, nu ți-am zis de săptămâna trecută? Când am fost la el, ce dracu… Doar nu crezi că, chiar atâta, adică m-oi crede tu mincinos, dar nu sunt chiar așa, dracu, să te fi sunat din altă parte, când te-am pus pe speaker atunci. Mă fierbe, ăsta vrea să mă fiarbă, să îl văd pe ăsta, dă-l în p… mea. Dacă el moare și acum, în p… mea… Că făceam eu poze, PRODANCA… Bă, dar dă-ți-o dracu, băga-mi-aș p… în gura ei… Gândește-te și tu la mine un pic. Adică nu că nu te-ai gândi… Bă, deci crede-mă…”, a spus Florin Brișan potrivit ZIN.

Florin Brișan este judecat sub acuzație de delapidare a Clubului Dunărea Călărași. Tot el este și parte vătămată într-un dosar de cămătărie, iar Vasile Boșniageanu este inculpat.

Printre acuzațiile îndreptate către Anamaria Prodan s-ar număra faptul că impresara a transferat jucători pe sume mari și ar fi intermediat doar pe hârtie unele mutări.

Conform unor documente aflate în posesia DNA, Withaker Armando Enrique a avut contract cu  echipa din Călărași între 2018-2019 (cu un salariu de 30222 de lei), însă totul s-a petrecut doar pe hârtie. Jucătorul nici nu a ajuns la Dunărea Călărași.

„Dacă mi-a dat m… Iliuță”

Florin Brișan a continuat seria discuțiilor, subliniind faptul că a fost păcălit de că Iliuță. Astfel, motivând o parte dintre probleme financiare de la Dunărea Constanța.

Dar tu crezi că eu vreau? De ce am venit, mă, la ăsta, că ce…? Mi-ai zis să stau acasă, că dacă mi-a dat m… ILIUȚĂ, ce să îi fac… Să stau să plâng?? Zic: Vin la ăsta, pă mai puțin, dar vin(…)

După nenumăratele probleme avute cu cămătarii și pentru că nu reușeau să achite dobânzile care tot creșteau, soția lui Florin Brișan, Mariana, a fost și ea interceptată. Femeia era disperată de ceea ce se petrece la echipă.

Nu mai pot! Fir-ar al dracului de fotbal!”, potrivit sursei citate.

Iliuță este de altă părere. Nici Anamaria Prodan și nici el nu sunt vinovați

Iliuță se apără și dă vina pe Ganea. Fostul director tehnic de la Dunărea Călărași este de altă părere. Cel din urmă a menționat faptul că nici el și nici jucătorii nu și-au mai luat salariile de cinci luni.

E o procedură normală, legală de plată a debitelor. Se eșalonează debitele prin administratorul special. Domnul Ganea(…) Să-i spuneți domnului Ganea că nu a venit la muncă și de-aia nu și-a primit salariul! Ne place legea doar când luăm bani și nu venim la muncă? El a creat situația asta! Nu cumva el a fost manager sportiv?” a declarat Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași.

Ionel Ganea este de altă părere. Nu aruncă vina pe Anamaria Prodan, ci înapoi la Iliuță.

Iliuță nu a vrut să dea bani! Și nu numai mie!”

Urmăriți Playsport.ro și pe