Știm suma reală: Câți bani a primit Alexandra Ciomag de la PRO TV pentru participarea la Survivor. Un român de rând nu câștigă atât în câțiva ani

Alex Cazacu 24.05.2023, 08:42

Alexandra Ciomag a rezistat la Survivor România 2023 aproape cinci luni de zile. În tot acest timp, fosta concurentă a reușit să se adapteze condițiilor din jungla dominicană, însă publicul a decis că este timpul ca ea să părăsească emisiunea de la Pro TV. Acum, mulți se întreabă câți bani a primit Alexandra Ciomag pentru participarea la Survivor.

Câți bani a primit Alexandra Ciomag pentru participarea la Survivor România 2023

Marți seară, Alexandra Ciomag a fost eliminată de la Survivor 2023. Așadar, în lupta pentru marele premiu de 100.000 euro au rămas Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan. Publicul a decis ca Alexandra să fie concurenta care părăsește competiția, însă concurenta nu vărsat nicio lacrimă. Ba chiar părea să fie mândră că a ajuns atât de departe.

În plus, nici suma încasată de la Pro TV nu este de trecut cu vederea. Câți bani a primit Alexandra Ciomag pentru participarea la Survivor? Ei bine, tânăra fostă concurentă (20 ani) a rezistat în competiție 21 de săptămâni, iar pentru fiecare săptămână ar fi încasat câte 1.500 de euro. Mai exact, pentru participarea sa la Survivor, Ciomag a câștigat în jur de 31.500 euro.

Alexandra Ciomag: „Nu m-aș fi așteptat”

Finala Survivor România 2023 va avea loc miercuri, 24 mai. Pentru cei 100.000 de euro se vor lupta Carmen Grebenișan, Andrei Krișan și Dan Ursa. Cu siguranță, cursa spre marele premiu va fi una intensă. Acum că știm câți bani a primit pentru participarea la emisiune, haideți să vedem ce a spus fosta concurentă despre experiența Survivor.

În urma voturilor telespectatorilor, Dan Pavel a rostit numele fostei Războinice. Deși a fost eliminată din emisiune, Alexandra se declară mândră de evoluția ei la Survivor, precizând că nu se aștepta să ajungă atât de departe.

„Sunt foarte mândră și fericită că am ajuns până în finală. Nu m-aș fi așteptat niciodată. Vă doresc mult succes și fie ca cel mai bun să câștige (…) Pentru mine a fost cea mai frumoasă experiență.

Țin minte că în câmp am avut curaj să-mi spun punctul de vedete și am spus așa cum cred și cum simt eu. La primele trasee, aveam niște emoții enorme, dar m-au făcut să mă acționez și mai  tare. Doar în consiliu, am aceleași emoții ca la început”, a spus Alexandra, potrivit protv.ro.

Câți bani a primit Alexandra Ciomag pentru participarea la Survivor. Un român de rând nu câștigă atât în câțiva ani
Câți bani a primit Alexandra pentru participarea la Survivor. Un român de rând nu câștigă atât în câțiva ani

Totodată, Alexandra a mărturisit că participarea la Survivor România 2023 a fost cea mai frumoasă experiență din viața ei. Acum, nu ne mai rămâne decât să așteptăm rezultatul ediției din această seară, când vom afla cine este câștigătorul competiției din Republica Dominicană.

Urmăriți Playsport.ro și pe