Știrea zilei, 26 decembrie. Haaland s-a decis. Mutarea anului 2022 a fost „jucată” în 2021

Moldoveanu Camelia / 26.12.2021, 11:47
Știrea zilei, 26 decembrie. Haaland s-a decis. Mutarea anului 2022 a fost „jucată” în 2021

Erling Haaland s-a decis la ce echipă dorește să joace începând cu 2022. „Cărțile” au fost făcute încă din 2021, iar un club mare din Europa urmează să bată palma cu Borussia Dortmund. Este știrea zilei!

Haaland s-a decis!

Cele mai mari echipe din Europa se luptă de ceva vreme pentru a reuși să semneze cu „mașina de goluri” a celor de la BVB. Potrivit Marca, lista s-a redus la trei echipe, adică cele care sunt dispuse să achite clauza de reziliere de 75 de milioane de euro. Mai exact este vorba despre Real Madrid, Manchester City și  Manchester United.

Însă, n-ar fi vorba doar despre clauză, ci despre un întreg pachet de cheltuieli. Presa din Anglia susține că Haaland o să semneze cu Manchester City. Guardiola a insistat toată vara pentru Harry Kane, însă aceasta a preferat să rămână la Tottenham. Astfel, atacantul norvegian a devenit principala țintă a lui City.

Dacă Bild a confirmat suma clauzei contractului lui Haaland, AS a dezvăluit și care ar fi celelalte cheltuieli din „pachet”. Mino Raiola, agentul fotbalistului lui Dortmund, dorește un onorariu de 55 de milioane de euro, bani pe care ar urma să-i împartă cu tatăl lui Haaland. Astfel, doar clauza de reziliere și onorariul lui Mino se ridică la 130 de milioane de euro.

Sigur că le-ar plăcea să joace pe noul stadion, viitorul acestei echipe este deja scris. Nu știu ce vor face jucătorii, dar sper că antrenorul va fi același ca astăzi.

Viitorul lui Real Madrid e deja scris de echipa actuală și de tinerii jucători care vor sosi. Nu e niciun dubiu că Real Madrid va concura la cel mai înalt nivel mult timp de acum înainte” a transmis tehnicianul italian, conform AS.

Oliver Kahn l-a refuzat pe atacantul celor de la BVB

Costurile pentru transferul lui Haaland nu sunt pentru oricine. Președintele celor de la Bayern Munchen, Oliver Kahn, a mărturisit că nu are de gând să se înscrie în cursa pentru atacantul norvegian. Cu alte cuvinte, refuză categoric posibilitatea de a achita suma astronomică.

Real Madrid, Manchester City şi Manchester United sunt pregătite să plătească 75 de milioane de euro, cât este clauza de reziliere (…)

Îl avem pe Robert Lewandowski. Va înscrie 30-40 de goluri încă vreo câțiva ani. Dacă îmi vorbiți de Haaland, vă răspund că îl avem pe Lewandowski””, a declarat Kahn.

În această stagiune de Bundesliga, Erling Haaland a marcat 13 goluri și a oferit patru pase decisive în 11 partide disputate, fiind al treilea cel mai bun marcator din campionat, după Lewandowski și Schick. Borussia Dortmund ocupă a doua treaptă a întrecerii interne, pe când Bayern Munchen pare să se îndrepte spre al zecelea titlu consecutiv în Germania și al 32-lea din vitrina clubului.