„Știu de cel puțin două oferte pe care le are Hagi!”. Motivele pentru care „Regele” ezită să semneze

Marian Cărăvan / 09.02.2021, 14:51
„Știu de cel puțin două oferte pe care le are Hagi!”. Motivele pentru care „Regele” ezită să semneze

În vara anului trecut, Gheorghe Hagi a făcut vâlvă cu retragerea sa de pe banca tehnică a celor de la Viitorul. Acum se vorbește despre revenirea sa în antrenorat, dar nu în România. S-a vehiculat varianta cu Gheorghe Hagi antrenor al celebrei Olympique Marseille. „Regele” ezită să semneze. Care sunt motivele.

„Regele” ezită să semneze. Care sunt motivele

Gheorghe Hagi, la Olympique Marseille? Formația franceză tocmai a rămas fără antrenorul Andre Villas-Boas, iar pe lista posibililor înlocuitori a apărut și numele lui Gheorghe Hagi. Fostul mare fotbalist român a declarat în mai multe rânduri că își dorește să preia un club important din străinătate. Olympique Marseille trece printr-o criză în acest sezon, fiind abia pe locul 9 în Ligue 1. Asta după ce în sezonul precedent a încheiat pe locul al doilea în campionatul Franței.

Cristian Bivolaru, directorul executiv al celor de la Viitorul, spune că în acest moment Gheorghe Hagi nu ar fi tentat să preia formația din Hexagon. „Regele” ezită să semneze. Oficialul clubului dobrogean a explicat motivele.

Eu știu de cel puțin două oferte, de una sigur pentru că a ajuns la mine toamna trecută, dar au mai fost și altele cu siguranță, dar cărora Gică nu le-a dat curs. El își dorește un proiect, nu mai vrea să preia o echipă în timpul desfășurării campionatului”, a spus Cristian Bivolaru, în emisiunea Ora Exactă în Sport.

Marseille a fost deja refuzată de Maurizio Sarri, iar clubul francez se află încă în căutări. În acest moment, favoritul conducerii pare să fie fostul selecționer al Argentinei, Jorge Sampaoli.

Gheorghe Hagi, la „Olympique Marseille? Motivele pentru care „Regele” ezită să semneze
Gheorghe Hagi, la „Olympique Marseille? Motivele pentru care „Regele” ezită să semneze

De ce a ales Gheorghe Hagi să se retragă de pe banca tehnică a Viitorului

Pe 2 august, Gheorghe Hagi își anunța retragerea de la Viitorul. A provocat un adevărat șoc în fotbalul românesc. Gheorghe Hagi renunța să mai antreneze propria echipă, alături de care câștigase și titlul național. La câteva luni de la acel moment, fostul mare fotbalist a dezvăluit de ce a renunțat, de fapt, la postul de antrenor.

A existat un moment sezonul trecut când am luat decizia de a lăsa un alt antrenor pe bancă, pentru a mă concentra doar pe partea administrativă, dar și pe Academie, care a fost, de fapt, ideea inițială a acestui proiect.

Eu am lucrat constant 10 ani la acest club, în conducere, pe partea tehnică, am făcut scouting”, declara Gheorghe Hagi, într-un interviu acordat publicației austriece Derstandard.