Stranierul care ar putea schimba fața Superligii din România: „O să vedeți. Va avea un impact important asupra campionatului”

Bordei Radu 11.07.2022, 10:54
Stranierul care ar putea schimba fața Superligii din România: „O să vedeți. Va avea un impact important asupra campionatului”

UTA poate da lovitura în Superliga din România. Arădenii au adus un jucător de mare valoare, care poate deveni unul din cei mai importanți din competiția internă. Este un internațional important.

UTA vrea să surprindă Superliga din România. Transferul care îi poate duce pe arădeni în play-off

Echipele din România au realizat multe transferuri importante în această perioadă. Agentul de jucători, Bogdan Apostu, crede că UTA este echipa care poate da lovitura cu unul din fotbaliștii aduși vara aceasta în lotul lui Ilie Poenaru. Este vorba de un fundaș central, cu meciuri în naționala Albaniei.

Să țineți minte un nume pentru acest sezon: Erion Hoxhallari, de la UTA, fundașul central. Este un fotbalist titular în naționala Albaniei. Este un fundaș central, dar care poate juca și pe partea stângă. E genul de jucător care poate avea impact în campionatul nostru, este un fotbalist bun, a explicat Apostu, la Digisport

La 25 de ani, Hoxhallari a obținut performanțe importante în țara natală. Este de două ori campion și sezonul trecut a jucat 33 de meciuri pentru KF Tirana și a marcat un gol.

Scandal la UTA din cauza Supercupei României. De ce au protestat suporterii arădeni

Din cauza Supercupei României dintre CFR Cluj și Sepsi Sf. Gheorghe, UTA Arad nu a putut să își joace pe propriul stadion ultimul meci amical de dinainte de startul noului sezon, prilej cu care „Bătrâna Doamnă” trebuia să își prezinte oficial și lotul de jucători. Echipa antrenată de Ilie Poenaru a fost nevoită să meargă la circa 15 km. de Arad, în localitatea Sânnicolau Mic, pentru a disputa partida de pregătire contra celor de la Ripensia Timișoara.

Fanii formației arădene nu au fost deloc bucuroși de această situație. Ei au protestat la adresa conducerii prin intermediul unui banner afișat în timpul acestui meci, pe care scria: „Încă o surpriză de la al nost’ boier/ Meci de prezentare – miuța-n cartier!”

UTA Arad s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Ripensiei Timișoara. Golurile echipei lui Ilie Poenaru au fost marcat de Alexandru Benga și David Miculescu.

Supercupa a fost cucerită de Sepsi, după ce s-a impus cu 2 la 1, în fața campioanei CFR

Primul 11 trimis în teren de Ilie Poenaru:

Florin Iacob – Marko Vukcevic, Erico, Benga, Hoxhallari- Florentin Matei, Batha- David Miculescu, Ubbink, Otele – Keșeru

Pe parcurs au mai fost introduși pe teren Balauru, Chindriș, Dobrescu, Stahl, Isac, Markovici, Șteau și Negoescu. La acest meci au fost prezenți circa 2.000 de spectatori, care au stat inclusiv în spatele gardurilor din jurul stadionului din Sânnicolau Mic.