Strategia FCSB pentru a juca în Ghencea. Cererea a fost depusă

Ioan Valentin Oprea 23.03.2023, 09:37
Strategia FCSB pentru a juca în Ghencea. Cererea a fost depusă

FCSB vrea în Ghencea. Roş-albaştrii nu au renunţat la ideea de a evolua pe noul stadion din Ghencea, iar Meme Stoica a dezvăluit că gruparea patronată de Gigi Becali va face o cerere oficială pentru a disputa acolo două partide din Superligă.

Roş-albaştrii au în plan să joace derby-urile cu CFR Cluj şi cu Rapid Bucureşti pe arena din Ghencea. Atunci când sunt programate aceste două meciuri, divizionara secundă CSA Steaua nu va evolua pe teren propriu.

Confruntarea FCSB-CFR Cluj se va desfăşura în data de 13 mai. În aceeaşi zi, CSA Steaua va juca, în deplasare, derby-ul cu Dinamo Bucureşti.

Meciul FCSB-Rapid ar urma să fie disputat în 27 mai, în etapa a zecea din playoff. La data respectivă, playoff-ul din Liga a II-a va fi deja încheiat.

Meme Stoica, managerul general al trupei lui Gigi Becali, a dat asigurări că roş-albaştrii au pregătit deja toate hârtiile necesare pentru a primi acceptul de a juca în Ghencea.

Am făcut o solicitare punctuală să jucăm în Ghencea, cu date specificate clar. Pentru datele în care CSA nu are meci acasă. Sunt două partide. Am transmis celor de la birouri și să se ocupe”, a declarat Meme Stoica, la canalul Orange Sport.

Sursa foto: eurosport.ro

Urmăriți Playsport.ro și pe