Strategia secretă a lui Gică Hagi îi are în vizor pe oamenii „renegatului” Mircea Rednic. De ce și-a dat Regele oamenii afară

Ștefănescu Dragoș 11.06.2021, 12:06
Strategia secretă a lui Gică Hagi îi are în vizor pe oamenii „renegatului” Mircea Rednic. De ce și-a dat Regele oamenii afară

După un sezon slab, Gică Hagi a început remanierea lotului echipei sale Viitorul. Plecarea mai multor jucători a fost iminentă.

Jucătorii aduși de Rednic out de la Viitorul

Echipa lui Gică Hagi se desparte de 4 jucători. 3 dintre ei au fost aduși în mandatul lui Mircea Rednic. Astfel, Romario Benzar, Jo Santos, David Babunski și Marquinhos Pedroso nu vor mai juca la Viitorul. Informația este confirmată printr-un comunicat pe site-ul clubului.

Patru dintre jucătorii care au evoluat pentru FC Viitorul Constanța în sezonul recent încheiat, Romario Benzar, Jo Santos, David Babunski și Marquinhos, nu vor mai continua pentru formația noastră în campionatul următor.

Împrumutat de la Lecce, Romario Benzar se va întoarce la clubul de care aparține, în timp ce cu macedoneanul David Babunski s-a ajuns la un acord pentru încetarea pe cale amiabilă a contractului.

Nici brazilienii Jo Santos și Marquinhos Pedroso nu vor continua la formația noastră în sezonul următor, contractele acestora încheindu-se la finalul campionatului 2020/2021”, anunță Viitorul.

Viitorul aproape de fuziunea cu Farul

În cadrul unei emisiuni președintele clubului Viitorul, Gică Popescu a făcut precizări cu referire la fuziunea cluburilor Viitorul și Farul.

Vorbesc cu Gică Hagi de un an de zile de fuziune, e bine când se unesc două forțe. Nu ne-am concentrat asupra acestui subiect, așteptam finalul campionatului ca cele două părți să se așeze la masă, să vadă ce oferă fiecare și să vedem ce ne place și ce nu.

Entitatea comună va juca la Ovidiu, dar CNI vrea să facă un stadion de 18 mii de locuri la Constanța. Fuziunea se poate întâmpla și din acest sezon, noi ne vom păstra structura managerială și echipa se va numi Farul Constanța, asta va fi singura schimbare. Iar Marica va face parte din noua echipă managerială.

Locul din liga 2 este problema lui Ciprian. Dar nu batem nimic în cuie, nici numele de Farul. E o discuție juridică deloc simplă, sunt avocați de care se ocupă”, a declarat Gică Popescu.

Se naște o nouă forță în fotbalul românesc

Prin fuzionarea celor două cluburi, Constanța poate redeveni o forță pe harta României la fotbal. Având în vedere dorința de a fuziona a ambelor cluburi această mutare spectaculoasă este foarte aproape de a se concretiza. Clubul Viitorul a avut o reacție pozitivă imediat după ce au apărut primele zvonuri despre posibila fuziune.

Conducerea F.C Viitorul Constanța a primit cu bucurie ideea de formare a unei singure echipe de fotbal care să-i reprezinte pe toți constănțenii.

Suntem de acord să existe o singură echipă, o singură iubire pentru toți suporterii dobrogeni.

Dorim să devenim cei mai buni, iar pentru realizarea acestui obiectiv este nevoie ca această echipă să fie susținută de toți constănțenii, de conducători, de oficialități și de suporteri, se arată în comunicatul oficial al clubului Viitorul.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe