Strategie secretă a lui Gigi Becali în cazul portarului Ștefan Târnovanu. Ce a făcut patronul FCSB pe ascuns

Gabriel-Alexandru Ioniță / 10.08.2022, 13:10
Strategie secretă a lui Gigi Becali în cazul portarului Ștefan Târnovanu. Ce a făcut patronul FCSB pe ascuns

Gigi Becali a făcut un prim pas spre vânzarea lui Ștefan Târnovanu, tânărul portar care a devenit titular incotestabil la FCSB în urma prestațiilor excelente pe care le-a avut din momentul în care l-a înlocuit pe Andrei Vlad. Patronul echipei roș-albastre a dezvăluit recent că există cluburi din Franța și Portugalia care sunt interesate de un eventual transfer al fotbalistului de 22 de ani.

Gigi Becali l-a cumpărat „în totalitate” pe Ștefan Târnovanu de la Poli Iași

Gigi Becali este convins că poate obține o sumă importantă în schimbul lui Târnovanu. Și vrea să se asigure că această sumă va intra în totalitate în conturile clubului pe care îl deține. Astfel că a achiziționat și cele 15 procente pe care Poli Iași, fosta echipă a portarului, le mai avea de primit în cazul unui eventual viitor transfer.

Potrivit gsp.ro, Becali le-a plătit moldovenilor 150.000 de euro pentru ca FCSB să aibă 100% din drepturile federative ale internaționalului de tineret. Astfel, când îl va vine pe Târnovanu, clubul roș-albastru va păstra toți banii primiți în schimbul lui.

Recent, Gigi Becali a dezvăluit că a primit o ofertă de 5 milioane de euro pentru portarul său titular. Deși încă nu s-a materializat nimic, patronul viecampioanei a dat de înțeles că sunt șanse destul de mari ca acest lucru să se întâmple în scurt timp.

Am și ofertă de 5 milioane pentru Târnovanu. Au zis prima dată că dau 2 milioane, după trei zile m-au întrebat dacă îl dau pe 5 milioane. Sunt două echipe care îl vor, una din Portugalia și una din Franța. Domnule, vin să negocieze la 5 milioane de euro. Dacă am 5 milioane, mă mai interesează cine apără în locul lui? Mă duc eu în poartă! E adevărat, e portar de viitor, dar sunt 5 milioane. Nu pot nici eu să rezist”, a spus Gigi Becali în cadrul unei intervenții telefonice pe care a avut-o la Digi Sport.

Patronul FCSB-ului ar urma să facă un profit uriaș de pe urma tânărului portar

În cazul în care într-adevăr îl va vinde pe Ștefan Târnovanu pe 5 milioane de euro, Becali ar înregistra un profit uriaș în doar doi ani și jumătate. În ianuarie 2020, FCSB l-a transferat pe tânărul portar în schimbul sumei de 200.000 de euro. Acum, Gigi Becali a mai achitat alți 150.000 de euro, ceea ce a dus suma totală la 350.000 de euro. La un calcul simplu, dacă va încasa 5 milioane de euro, FCSB ar face un profit de 4.65 de milioane de euro de pe urma tânărului portar, crescut de Poli Iași.

CITEȘTE ȘI Becali schimbă strategia de joc de la FCSB. A anunțat că Miculescu și Cordea vor juca în același timp