Strigătul de ajutor al fiului lui Claudiu Niculescu. Dezvăluiri despre drama neștiută din familia antrenorului de la Chiajna

Giosanu Catinca / 05.03.2021, 14:59
Strigătul de ajutor al fiului lui Claudiu Niculescu. Dezvăluiri despre drama neștiută din familia antrenorului de la Chiajna

Noi dezvăluiri cu privire la drama din familia antrenorului Claudiu Niculescu au ieșit la suprafață. Fiul său i0a surprins atât pe fani, cât și pe cunoscuți cu ultimele sale declarații. Totul despre ruptura din familia tehnicianului român.

Strigătul de ajutor al fiului lui Claudiu Niculescu

Claudiu Niculescu (44 de ani) și Lidia Niculescu au bifat, în 2006, un divorţ sonor. Ulterior, femeia a rămas cu cei doi copii ai lor, Rebecca şi Alexandru (22 de ani).

În 2016, Lidia Niculescu şi-a oficializat relaţia cu Florin, un poliţist din Bănie cu care se iubeşte de mai bine de șase ani. Ceremonia a fost cât se poate de discretă. De altfel, a avut loc la primăria oraşului, în prezenţa familiei şi a câtorva prieteni apropiaţi ai cuplului. La acel moment, Lidia nu a vrut să se știe că se căsătorește. În schimb, ea a preferat să publice după eveniment câteva fotografii pe pagina personală de Facebook.

Acum însă, fiul lui Claudiu Niculescu a ieșit public și a vorbit despre tatăl său. Fanul liderului din Liga 2 a recunoscut că nu avea habar că fostul golgheter dinamovist a ajuns pe banca celor de la Concordia Chiajna.

Claudiu Niculescu a devenit bunic la 44 de ani
Claudiu Niculescu este bunic la 44 de ani

Dezvăluiri despre drama neștiută din familia antrenorului de la Chiajna

Mai mult decât atât, tânărul a declarat că pe el nu îl leagă absolut nimic de tatăl său.

Noi pur și simplu nu avem o relație tată – fiu. Tata e antrenor la Chiajna? Nici nu știam! Nu prea mă interesează ce face, e treaba lui. Vorbim foarte rar. Mă mai sună de ziua mea, dar conversațiile dintre noi nici nu durează mai mult de un minut”, a declarat Alex, potrivit celor de la Fanatik.

La cei 44 de ani ai săi, Claudiu Niculescu a devenit bunic cu acte în regulă. Fiul său cel mare are un băiețel pe nume Mathias, născut în 2019. Dacă pentru unii este o bucurie venirea pe lume a unui nou membru, în cazul lui Niculescu lucrurile stau cu totul altfel. Alex a mărturisit că tatăl său nu s-a sinchisit să meargă să își vadă nepoțelul.

De Mathias (n.r. – copilul lui Alex, nepotul lui Claudiu) nu s-a interesat deloc, de când s-a născut.”, a mai spus Alex Niculescu, conform sursei anterior menționate.

În încheiere, Alex Niculescu a subliniat că a rupt aproape orice legătură cu Claudiu. Cei doi discută foarte rar. Mai exact, doar o dată pe an.

Claudiu Niculescu mai are încă un fiu, pe nume David, a cărui mamă este nimeni alta decât fosta prezentatoare Diana Munteanu. De aceasta, fostul fotbalist, actual antrenor, a divorțat în anul 2014.