Subiectul Juan Bauza, din nou pe ordinea de zi la FCSB. Gigi Becali ar fi făcut o nouă ofertă pentru argentinian

Olteanu Ștefan 14.01.2023, 21:14
Subiectul Juan Bauza, din nou pe ordinea de zi la FCSB. Gigi Becali ar fi făcut o nouă ofertă pentru argentinian

Juan Bauza (26 de ani) este dorit insistent de FCSB, iar patronul Gigi Becali a înaintat inclusiv o ofertă oficială clubului de care aparține jucătorul. Adrian Mititelu, finanțatorul FCU Craiova, a oferit toate detaliile din cadrul negocierilor.

Gigi Becali sparge banca pentru transferul lui Juan Bauza! Adrian Mititelu rupe tăcerea despre oferta făcută de FCSB

Juan Bauza, mijlocaș argentinian care a impresionat în prima parte a sezonului pentru FCU Craiova, este dorit în continuare de Gigi Becali la FCSB, iar Adrian Mititelu a dezvăluit că a primit o nouă ofertă.

Patronul echipei din Bănie susține că Gigi Becali i-a pus pe masă o sumă superioară celei pe care a primit-o pentru Andrea Compagno. Atacantul italian a fost cedat tot la FCSB, în vară, în schimbul impresionantei sume de 1.5 milioane de euro. În ciuda faptului că oferta este cel puțin tentantă, Adrian Mititelu spune că nu îi va da drumul lui Bauza:

„Bauza are o ofertă din România. Și sunt întrebări foarte multe de afară, dar numai întrebări. Oferta din România nu poate fi acceptată, deşi e foarte generoasă. Da, de la FCSB. E mai mare decât cea pentru Compagno, dar nu o pot accepta indiferent de ce sumă mi-ar da.

Acea clauză de reziliere pentru Bauza am pus-o de frică. N-avea nicio clauză înainte. Cu fotbaliştii care nu au clauză sunt interpretabile lucrurile. Sincer, preţul pentru Bauza e preţul comunicat”, a declarat Adrian Mititelu.

Pleacă doar în străinătate. Prețul e de 4 milioane de euro

Pentru a lămuri situația jucătorului său, Adrian Mititelu a spus că Bauza va pleca de la FCU Craiova doar dacă în birourile clubului va veni o ofertă de peste 4 milioane de euro. Din nefericire, în această iarnă niciun club din străinătate nu a venit cu vreo propunere oficială:

„Afară merge de la 4 milioane în sus, 4-5 milioane sper să iau pe el. În vară erau două echipe din Emirate care îl doreau foarte mult, dar le-am spus că nu îl vând. Apoi a venit acea accidentare, în meciul cu FCSB. Acum, în iarnă, n-a făcut nimeni nicio ofertă pentru el (n.r. de afară), doar mai întreabă despre el”, a mai adăugat Adrian Mititelu, la Orange Sport.

Juan Bauza are clauză de reziliere de 8 milioane de euro

Un singur gol și patru pase decisive, acestea sunt reușitele lui Juan Bauza, din cele 18 meciuri pe care le-a jucat pentru FCU Craiova în acest sezon.

În ciuda faptului că cifrele nu sunt unele impresionante, argentinianul și-a adus extrem de mult aportul asupra jocului de echipă, iar prestațiile sale nu au trecut neobservate.

În luna septembrie a anului 2022, pentru a nu risca să îl piardă pe o sumă nedreaptă, Adrian Mititelu i-a prelungit contractul lui Juan Bauza. Tot atunci i-a pus în contract și clauza de reziliere pe care a menționat-o mai sus.

„Clubul nostru este încântat să anunțe faptul că Pepe Bauza și-a prelungit contractul până în anul 2025.

Noul contract include o clauză de reziliere de 8 milioane de euro”, au transmis oltenii, în septembrie 2022.

700.000 de euro este cota de piață a lui Juan Bauza, potrivit Transfermarkt.

Urmăriți Playsport.ro și pe