Șucu i-a pus pe masă lui Gică Hagi 600.000 de euro. Ce jucător a vrut să ia la Rapid de la Farul

Ioan Valentin Oprea 03.05.2023, 13:31
Șucu i-a pus pe masă lui Gică Hagi 600.000 de euro. Ce jucător a vrut să ia la Rapid de la Farul

Dan Şucu a dezvăluit că Rapid a fost aproape de a-l achiziţiona pe Alexi Pitu. Finanţatorul grupării din Giuleşti a spus că alb-vişiniii s-au aflat în tratative avansate cu Farul Constanţa, dar Gică Hagi nu a fost de acord cu oferta financiară venită din partea Rapidului.

Înainte de a semna, în ianuarie 2023, cu francezii de la Bordeaux, Pitu a fost dorit cu insistenţă de antrenorul principal al trupei de sub Podul Grant, Adi Mutu. Şucu şi Angelescu au încercat să-i facă pe plac „Briliantului” şi au negociat la sânge cu şefii de la Farul. Rapidiştii au înaintat o propunere de 600.000 de euro, însă Hagi a cerut 800.000-900.000 de euro. Discuţiile s-au împotmolit în vara lui 2022 şi nu au mai continuat în perioada de mercato din iarnă.

Nouă ne-a plăcut foarte mult Pitu. Am ofertat în jur de 500-600.000 (n.r. – de euro), solicitarea a fost pe 800-900.000 și nu am mers mai departe”, a declarat Şucu, la emisiunea GSP Live.

După o primă parte de sezon încununată cu evoluţii bune, Alexi Pitu a bătut palma cu Bordeaux. Trupa din Hexagon a plătit nu mai puţin de două milioane de euro pentru a-l înregimenta pe tânărul fotbalist în vârstă de 20 de ani.

Nu exclude alte achiziţii de la Farul

Şefii feroviarilor s-au înţeles, în schimb, în privinţa transferului lui Andrei Ciobanu, iar Şucu spune că Rapidul ar putea să mai achiziţioneze jucători de la Farul şi în pauza competiţională din această vară.

Nu doar domnul Becali a cumpărat de la Gică Hagi, ci și noi am făcut-o. Ciobanu a costat în jur de 250.000 de euro. Și nu exclud posibilitatea de a continua”, a mai completat patronul alb-vişiniilor.

După ce a trecut, pe teren propriu, de FCSB şi de CFR Cluj, Rapid va evolua în următoarea etapă din Superligă chiar pe terenul liderului, Farul Constanţa. Meciul de la Ovidiu este programat să se dispute sâmbătă, de la ora 21.30.

Urmăriți Playsport.ro și pe