Suferința lui Lionel Messi la Paris. Cum s-a acomodat starul argentinian cu noua sa echipă de club

Gabriel-Alexandru Ioniță / 23.11.2021, 13:12
Suferința lui Lionel Messi la Paris. Cum s-a acomodat starul argentinian cu noua sa echipă de club

Lionel Messi a înscris în sfârșit primul gol pentru Paris Saint-Germain în Ligue 1. Starul argentinian a stabilit scorul în final în PSG 3-1 Nantes cu un șut superb cu interiorul piciorului stâng la colțul lung din marginea careului de 16 metri.

Fanii campioanei Franței speră astfel că Messi a trecut peste problemele de adaptare pe care le-a întâmpinat în urma venirii de la Barcelona și că de acum înainte îl vor vedea pe acel fotbalist care a doborât toate recordurile la clubul catalan.

Lionel Messi a explicat cum a fost să devină coleg cu Sergio Ramos după „războaiele” din La Liga

Lionel Messi chiar a vorbit recent despre aceste probleme de adaptare într-un interviu acordat spaniolilor de la Marca. Pe lângă mutarea propriu-zisă într-o altă țară și transferul la o altă echipă, vedeta lui PSG a întâmpinat și o altfel de problemă. O problemă care a fost speculată de altfel de presa internațională în această perioadă.

S-a vorbit despre faptul că Messi nu s-ar simți foarte confortabil să fie coleg de echipă cu Sergio Ramos. Cei doi s-au duelat pentru o perioadă foarte lungă de timp în derby-urile dintre Real Madrid și Barcelona. Și chiar au avut și unele conflicte pe teren.

Lionel Messi a recunoscut că inițial această situație a fost puțin ciudată. Ulterior însă, el a explicat că a devenit o adevărată plăcere să împartă același vestiar cu Sergio Ramos, despre care a avut doar cuvinte frumoase.

La început a fost dificil după o perioadă atât de lungă în care am fost adversari. Să fim căpitani pentru FC Barcelona și Real Madrid, după atâtea El Clasico jucate. Ne-am respectat reciproc. Să fiu coechipier cu el acum este un spectacol. Puțin câte puțin, ni se alătură și sper că va evolua cât mai repede. Este o persoană formidabilă”, a spus Messi sursei citate.

Gestul impresionant făcut de fundașul spaniol al lui PSG pentru colegul său

Mai mult, cei doi au devenit atât de apropiați de la momentul în care s-au mutat la Paris, încât Ramos chiar i-a propus lui Messi să se mute alături de familia sa în casa din capitala Franței a fundașului central spaniol.

Dacă tu și familia ta preferați să stați într-o casă și nu într-un hotel, puteți să rămâneți la mine acasă”, i-ar fi spus Ramos lui Messi potrivit El Pais.

Sergio Ramos nu a jucat niciun minut pentru PSG până în acest moment din cauza unei accidentări. Acest lucru este pe cale să se întâmple în scurt timp. Fundașul spaniol a fost inclus de Mauricio Pochettino în lotul deplasat pentru meciul cu Manchester City de miercuri din UEFA Champions League. Anunțul a fost făcut de jurnalistul italian Fabrizio Romano.

Radu Banciu, comentariu incredibil despre Leo Messi. „Este un rebut, literalmente”