„Sultanul” Șumudică revine în campionatul din Turcia. Negocieri avansate cu un club din SuperLig

Radu Bordei 18.01.2021, 14:02
„Sultanul” Șumudică revine în campionatul din Turcia. Negocieri avansate cu un club din SuperLig

„Sultanul” Șumudică revine în Turcia. Acolo poate antrena la un nivel înalt, în plus se poate manifesta de multe ori. Șumudică este cunoscut ca un antrenor vulcanic și de multe ori a fost criticat pentru reacțiile sau declarațiile sale. Românul a motivat că pune pasiune în ceea ce face, de aceea atmosfera din Turcia. 

Contrele sale cu propria conducere au dus la despărțirea de Gaziantep, loc unde reușise performanțe deosebite. De aceea presa din turcia anunțase că Șumudică va avea ușile închise în Superlig, în ciuda abilităților sale de antrenor. Se pare totuși că rezultatele românului atrag mai tare și o grupare îl dorește imediat pe bancă.

„Sultanul” Șumudică revine în Turcia. Ar putea semna chiar astăzi!

GSP anunță că antrenorul este chemat de urgență ca să salveze o echipă aflată la retrogradare. Pe modelul lui Dan Petrescu, adus ca salvator la Sivasspor, Șumudică este și el așteptat de Rizespor. Echipa se află în subsolul clasamentului, pe locul 16 și bașkanii se tem de finalul de sezon. Ar dori să evite emoțiile mari din lupta pentru retrogradare, iar Șumudică poate fi garanția unui parcurs mult mai bun în 2021. Șefii de la Rizespor speră ca „efectul Șumudică” să se simtă, la fel ca la Gaziantep, echipă dusă de Șumudică în vârful ierarhiei.

De aceea turcii vor să scape repede de antrenorul Stepjan Tomas, pentru a-l aduce pe român. Croatul a fost angajat anul trecut, în vară, dar nu a reușit să obțină rezultatele dorite. Așa că șefii clubului trag de Șumudică să vină la club chiar în cursul aceste zile.

Ar putea debuta chiar cu Gaziantep!

Șumudică este așteptat de urgență la Rizespor. Antrenorul trebuie să dea un răspuns cât mai curând și, dacă acceptă oferta, va zbura de urgență în Turcia pentru a fi prezentat oficial. Românul nu va avea mult timp să intre în pâine, dar nu va exista o problemă de acomodare. Șumi este mai mult ca sigur familiarizat cu jucătorii lui Rizespor și probabil are deja o idee despre potențialul acestora. Antrenorul român va lucra inclusiv cu o vedetă ca Loic Remy, fost atacant la Marseille și Cheslea. Francezul este unul dintre jucătorii pe care șefii clubului speră ca românul să îi revitalizeze.

Antrenorul ar fi dorit să stea alături de familie până la vară, dar șansa de a lucra din nou în liga pe care o apreciază atât de mult ar putea să îl facă să se răzgândească. Iar primul meci ar putea fi chiar împotriva fostei sale echipe, Gaziantep. O șansă pentru Șumudică de a le arăta celor care i-au forțat plecarea că au greșit.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe