Sumă exorbitantă câștigată de Cristiano Ronaldo. Câți bani îi intră în cont portughezului după transferul la Manchester United

Olteanu Ștefan 10.09.2021, 15:04

Cristiano Ronaldo a semnat un contract valabil pe două sezoane cu Manchester United și va câștiga o sumă exorbitantă. Revenirea pe Old Trafford l-a trimis pe superstarul portughez direct în fruntea celor mai bine plătiți jucători din Premier League. Podiumul topului e completat de alți doi jucători importanți din orașul Manchester.

Cristiano Ronaldo va câștiga o sumă exorbitantă în următorii doi ani pe Old Trafford

Cristiano Ronaldo își va petrece următorii doi ani, cel puțin, la Manchester United, timp în care va câștiga o sumă exorbitantă. El a semnat un contract valabil pe două sezoane, cu posibilitate de prelungire pe încă un sezon.
Revenirea pe Old Trafford l-a plasat pe superstarul portughez direct în fruntea celor mai bine plătiți jucători din Premier League. El va încasa un salariu de 30.8 milioane de euro pe an, cu peste 6 milioane de euro mai mult decât următorul clasat.
Podiumul topului este completat de alți doi jucori importanți din orașul Manchester. Kevin De Bruyne, care mai are contract cu Manchester City până în iunie 2025, încasează un salariu de 24.2 milioane de euro.
Locul 3 al clasamentului este ocupat de spaniolul David De Gea, colegul lui Ronaldo de la Manchester United. Portarul de 30 de ani mai are contract pe Old Trafford până în iunie 2023 și are un salariu anual de 22.7 milioane de euro, potrivit Mirror.

Varane și Sancho, de la Manchester United, sunt următorii în clasament

De departe, topul celor mai bine plătiți 10 fotbaliști din Premier League este dominat de jucători de la cele două rivale din Manchester. Singura echipă care se poate lupta la salarii cu United și City este Chelsea. Romelu Lukaku și N’Golo Kante sunt singurii care au prins top 10.

  1. Cristiano Ronaldo (Manchester United) 30,8 milioane euro
  2. Kevin De Bruyne (Manchester City) 24,2 milioane
  3. David De Gea (Manchester United) 22,7 milioane
  4. Jadon Sancho (Manchester United) 21,2 milioane
  5. Raphael Varane (Manchester United) 20,6 milioane
  6. Romelu Lukaku (Chelsea) 19,7 milioane
  7. Raheem Sterling (Manchester City) 18,2 milioane
  8. Jack Grealish (Manchester City) 18,2 milioane
  9. Paul Pogba (Manchester United) 17,5 milioane
  10. N’Golo Kante (Chelsea) 17,5 milioane

VIDEO SENZAȚIONAL: Cristiano Ronaldo, revenire emoționantă pe ”Teatrul viselor”.

Cristiano Ronaldo, afacere de milioane de euro pentru Manchester United

Cristiano Ronaldo revine cu poftă de goluri la Manchester United, însă până să marcheze din nou pe Old Trafford, portughezul a băgat deja câteva zeci de milioane de euro în conturile clubului.
Ronaldo și-a recuperat celebrul tricou cu numărul 7 de la Edinson Cavani, iar „diavolii” au scos la vânzare noile echipamente. Potrivit FOX Sports Australia, în primele 12 ore s-au vândut nu mai puțin de 406.250 de tricouri cu Ronaldo. Este de departe cel mai mare număr de tricouri vândute pentru un club din Premier League, în intervalul respectiv, iar în conturile clubului de pe Old Trafford au intrat 38 de milioane de euro.

Nu este de mirare, având în vedere faptul că Ronaldo are sute de milioane de fani pe întreaga planetă. Doar pe contul personal de Instagram, CR7 e urmărit de 341 de milioane de persoane. Toate cluburile din Premier League nu au, adunat, numărul de urmăritori de pe Instagam pe care îl are Cristiano Ronaldo. CR7 este, de asemenea, cea mai urmărită persoană de pe respectiva platformă de socializare.

Urmăriți Playsport.ro și pe