Suma incredibilă de bani pe care Cristiano Ronaldo o primește pentru o singură postare pe Instagram

Bordei Radu / 26.04.2021, 12:26
Suma incredibilă de bani pe care Cristiano Ronaldo o primește pentru o singură postare pe Instagram

Suma incredibilă de bani pe care Cristiano Ronaldo o primește pentru o singură postare pe Instagram. Superstarul portughez nu doboară doar recorduri pe teren, cifrele lui sunt impresionante și în afara terenului. Pe internet, Cristiano este o adevărată personalitate. Are milioane de urmăritori, iar toate brandurile caută să se asocieze cu vedeta celor de la Juventus. 

Fotbalistul de 35 de ani profită din plin de această popularitate și scoate sume uriașe pentru a promova diverse produse. Portughezul a devenit cel mai bine plătit sportiv din lume, când vine vorba de promovatul pe rețelelel de socializare.

Suma incredibilă de bani pe care Cristiano Ronaldo o primește pentru o singură postare pe Instagram

Cine vrea să facă afaceri cu Cristiano Ronaldo, trebuie să bage mâna adânc în buzunar. Efortul merită, pentru că Ronaldo vine cu o cifră amețitoare de urmăritori pe rețelele de socializare. 238 de milioane urmăresc fiecare mișcare a starului celor de la Juventus Torino. De aceea, foarte multe branduri importante vor să se asocieze cu imaginea lui Cristiano Ronaldo. Nike, Herbalife sau Tag Heuer sunt doar o parte din numele mari pe care le promovează fotbalistul  online.

Cristiano Ronaldo câștigă o avere pe rețelele de socializare

Toate aceste branduri trebuie să plătească 889.000 de dolari pentru o singură postare. Nu degeaba, Cristiano Ronaldo era creditat, anul trecut, cu o avere de 466 de milioane de dolari. Iar aceasta va crește în continuare.

Cristiano îl surclasează pe rivalul Messi

Pe teren, cei doi mari rivali încearcă să își depășească recordurile unul celuilalt. Messi are un Balon de Aur în fața portughezului, în timp ce CR7 se laudă cu un trofeu la echipa națională, ceea ce lui Messi îi lipsește. Când vine vorba de banii obținuți pe reclamele online, Ronaldo are una vantaj clar în fața argentinianului. Messi este totuși pe locul 3, în topul sportivilor. Decarul catalanilor încasează aproape 700.000 de dolari pe o postare. Pe locul al doilea se află Neymar, dar tot la distanță mare de Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo se luptă pentru supremația în duelul vedetelor pe Instagram. Fostbalistul ocupă locul al treilea în total. Este depășit doar de celebrul actor Dwayne „The Rock” Johnson și de Kylie Jenner. Actorul american este singura personalitate care poate obține peste 1 milion de dolari pentru o singură postare de promovare. Sora celebrei Kim Kardashian încasează și ea aproximativ 986 milioane de dolari pentru a face reclamă unor branduri.

Ronaldo trebuie să își rezolve și problemele legate de echipa de club. Sunt șanse mari ca atacantul lusitan să nu mai continue la Torino.