Suma ireală refuzată de PSG pentru Kylian Mbappe. Șeicul care conducere campioana Franței a recunoscut totul

Moldoveanu Camelia 23.06.2022, 19:10
Suma ireală refuzată de PSG pentru Kylian Mbappe. Șeicul care conducere campioana Franței a recunoscut totul

Kylian Mbappe este unul dintre cei mai buni fotbaliști ai momentului, dar și „diamantul” celor de la PSG. Astfel, nu este de mirare faptul că Nasser Al-Khalifi a refuzat o ofertă colosală venită din partea galacticilor de la Real Madrid pe numele șeptarului francez.

Real Madrid a pus pe masă o sumă colosală pentru a obține semnătura lui Kylian Mbappe

Real Madrid a fost la un pas să-i obțină semnătura lui Kyliam Mbappe în vara aceasta, dar și în vara anului trecut. PSG nu a vorbit niciodată, până acum, despre suma oferită de galactici, însă se vehiculează că ar fi fost vorba de 200 de milioane de euro.

Nasser Al-Khalifi a vorbit pentru prima dată despre negocierile purtate cu Real Madrid. Oficialul de pe Parc des Princes a dezvăluit că îi cunoaște foarte bine intențiile lui Mbappe și că fotbalistul nu este vrăjit de bani, ci de proiectul PSG.

El este jucătorul nostru, dar au fost și alte cluburi din Anglia care l-au dorit. Dar el a ales PSG și noi nu am vorbit despre bani cu el sau cu familia lui până în ultimul moment. Pe Kylian îl interesa, mai mult decât orice, proiectul, fotbalul și sportul. (…)

Am refuzat 180 de milioane de euro vara trecută de la Real Madrid pentru că știam că Kylian își dorește să rămână la PSG. Îl cunosc foarte bine, știu ce își dorește el și familia lui, nu îi mișcă banii. A ales să joace aici pentru orașul său, clubul său și țara sa, dar și pentru proiectul sportiv. El se gândește doar să joace și să câștige”, a declarat Nasser Al-Khelaifi pentru Marca.

Replica lui Nasser Al-Khelaifi atunci când a fost acuzat de încălcarea fair-play-ului financiar

Javier Tebas, președintele Ligii spaniole de fotbal, a anunțat că are de gând să denunțe PSG pentru încălcarea fair-play-ului financiar. Salariile vedetelor care joacă pe Parc des Princes sunt amețitoare. Dacă venirea lui Messi la PSG pentru 41 de milioane de dolari pe an i-a iritat, cei 60 de milioane de euro pe care o să-i încaseze Mbappe i-a scos din sărite cu adevărat pe oficialii Ligii spaniole.

Însă Nasser Al-Khelaifi nu s-a arătat intimidat de amenințările venite din partea lui Javier Tebas. Președintele PSG a avut un răspuns scurt, dar și tăios:

Ceea ce facem, o facem pentru că știm că se poate. Nu este stilul nostru să vorbim despre alte Ligi sau Federații. Nu dăm lecții nimănui și nu vom permite nimănui să ne dea lecții. În fiecare an e la fel. Ne vom construi proiectul”.

Urmăriți Playsport.ro și pe