Suma uriașă câștigată de Istvan Kovacs după ce a arbitrat finala Conference League. Românul și-a adăugat în cont o mică avere

Giosanu Catinca / 26.05.2022, 15:09
Suma uriașă câștigată de Istvan Kovacs după ce a arbitrat finala Conference League. Românul și-a adăugat în cont o mică avere

Istvan Kovacs are câteva motive serioase de bucurie după finala Conference League. Arbitrul român a încasat o sumă impresionantă de bani după ce a arbitrat derby-ul dintre AS Roma și Feyenoord. Câți bani a câștigat centralul.

Istvan Kovacs a dat o nouă lovitură

Derby-ul AS Roma – Feyenoord a avut loc pe stadionul Air Albania din Tirana. Echipa lui Jose Mourinho a început cum nu se putea mai bine jocul. Nicolo Zaniolo a deschis scorul în minutul 32 al partidei. Acesta a fost, de altfel, singurul gol marcat în marea finală. Meciul de la Tirana a fost arbitrat de Istvan Kovacs. El a fost ajutat de asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene.

Controversatul arbitru Istvan Kovacs a câștigat o sumă uriașă, după ce AS Roma s-a impus în duelul contra lui Feyenoord cu scorul de 1-0 și a devenit prima câștigătoare din istoria Conference League.

Suma colosală câștigată de Istvan Kovacs după ce a arbitrat finala cu Feyenoord

Istvan Kovacs a dat lovitura, după ce a fost delegat la Campionatul Mondial 2022. Arbitrul născut în Carei a primit în jur de 9.000 de euro pentru prestația de la Tirana, conform site-ului goalballlive.com. Cât despre arbitrii asistenți, aceștia au încasat ”doar” 3.000 de euro.

Portughezul Jose Mourinho s-a bucurat și el după ce a văzut că elevii săi au reușit să se impună în fața celor de la Feyenoord. Tehnicianul a vorbit despre familia unită de la AS Roma. El a anunțat, totdată, că nu se gândește să plece de la echipă.

O finală este o finală. A trebuit să iau câteva decizii importante, alături de staff-ul meu. Am fost nevoiți să facem câteva sesiuni de antrenamente secrete, trebuie să spun adevărul. Am ajuns aici, la Tirana, ca o familie, o familie care a reușit astăzi să depășească dificultățile. A doua repriză a fost grea pentru noi, dar ne întoarcem cu trofeul la Roma.

Le-au produs o bucurie fanilor Romei și am scris istorie. Acum ne concentrăm pe sezonul următor, să vedem ce putem face, ce pot oferi patronii acestui club, care au fost mereu sinceri. (…)

Voi rămâne la Roma, fără îndoială. Chiar dacă au apărut niște zvonuri, eu nu vreau decât să rămân la Roma. Vreau să înțeleg ce vor patronii acestui club pentru sezonul următor. Cred că putem construi un proiect puternic aici, cu profesioniști.”, a spus Mourinho, după finala Conference League.

Echipele de start la AS Roma – Feyenoord

AS Roma: Rui Patrício – Mancini, Smalling, Ibanez – Karsdorp (Vina ’89), Cristante, Mkhitaryan (Sergio Oliveira ’17), Pellegrini, Zalewski (Spinazzola ’66) – Zaniolo (Veretout ’67), T. Abraham (Şomurodov ’89);

Antrenor: Jose Mourinho;

Feyenoord: Bijlow – Geertruida, Trauner (Pedersen ’74), Senesi, Malacia (Jahanbakhsh ’88) – Aursnes, Til (Toornstra ’59), Nelson (Linssen ’74), Kokcu (Walemark ’88) – Sinisterra, Dessers;

Antrenor: Arne Slot.