Șumudică, distrus de fostul său colaborator turc. A făcut dezvăluiri incendiare din culise

Ștefănescu Dragoș / 11.10.2021, 10:11
Șumudică, distrus de fostul său colaborator turc. A făcut dezvăluiri incendiare din culise

Marius Șumudică a preluat conducerea tehnică a echipei Maltyaspor. Pentru antrenorul român este a patra echipă din campionatul Turciei pe care o antrenează. La câteva zile după semnarea contracutului, Șumudică este distrus de fostul său colaborator turc.

Șumudică, distrus de fostul său colaborator turc

După demiterea cu scandal de la CFR Cluj, Marius Șumudică a evitat să preia o nouă echipă din Liga 1. După ce a refuzat oferta celor de la FC U Craiova 1948, Șumudică a semnat un contract cu echipa turcă Malatyaspor. Pentru tehnicianul român, Malatyaspor este a patra echipă din campionatul Turciei pe care acesta o pregătește. Kayserispor, Gaziantep şi Rizespor sunt formațiile turcești pe care Șumudică le-a antrenat în trecut.

Revenirea în campionatul Turciei nu este de bun augur pentru tehnicianul român, acesta primind o lovitură neașteptată de la un fost colaborator. Oguzhan Erdogmuș, fostul traducător al lui Șumudică de la Gaziantep, a făcut câteva dezvăluiri uluitoare despre tehnicianul român. Conform Yenisafak.com, Erdogmuș a declarat că Șumudică insultă Turcia, atunci când nu este în fața mass-mediei. Traducătorul turc a dorit să-i amintească lui Șumudică cum a fost tratat atunci când se afla la Gaziantep, de unde a fost dat afară de conducere, în urma unor declaraţii controversate.

El spune constant în faţa presei >, dar ne insultă ţara pe la spate. Când ne-am dus la o conferinţă de presă, un colaborator mi-a spus >. Când a spus asta, am râs. Puteţi să vedeţi şi în imagini.

Ai fugit din ţara noastră când pandemia de Covid-19 a început, apoi ai revenit. Nu ai găsit un loc de muncă în Turcia. Totul ţi-a fost adus în cameră, de la covoare, draperii, TV, la cuptor cu microunde. Masa ta era pregătită la club”, a spus Oguzhan Erdogmuş.

Marius Șumudică a revenit în campionatul Turciei

Cu fiecare ocazie pe care a avut-o, Marius Șumudică a dezvăluit că cel mai mult își dorește să antreneze din nou în campionatul Turciei. După ce a refuzat oferta celor de la FC U Craiova 1948, tehnicianul român a semnat cu echipa Malatyaspor. Astfel, Marius Șumudică a revenit în campionatul Turciei, unde s-a simțit extrem de bine. Primele declarații date de antrenorul român după ce a preluat Malatyaspor, demonstrează cât de mult și-a dorit să revină în Turcia.

Sunt foarte bucuros că am revenit în fotbalul turc. Am întâlnit nişte oameni OK. Azi-noapte am semnat contractul şi astăzi începem treaba. Sper, împreună cu staff-ul, să scot echipa din situaţia delicată în care se află şi să avem aceleaşi rezultate pe care le-am avut la Kayserispor şi Gaziantep.

Mi-am dorit foarte mult să revin în Turcia şi iată că mi-am îndeplinit visul. M-am întors într-un campionat puternic, un campionat în care te simţi antrenor şi eşti respectat”, a declarat Marius Şumudică.