Șumudică e contrazis de antrenorul lui Galatasaray. Ce se întâmplă cu Olimpiu Moruțan. Mesajul tehnicianului Domenec Torrent

Octavian Vasilescu 02.03.2022, 18:08
Șumudică e contrazis de antrenorul lui Galatasaray. Ce se întâmplă cu Olimpiu Moruțan. Mesajul tehnicianului Domenec Torrent

Olimpiu Moruțan (22 de ani) a lipsit de la ultimele două meciuri ale lui Galatasaray, dar antrenorul Domenec Torrent (59 de ani) se bazează în continuare pe mijlocașul român.

Jurnaliștii turci au dezvăluit o discuție între Olimpiu Moruțan și antrenorul Domenec Torrent. Se pare că, în ciuda zvonurilor existente, Moruțan rămâne o piesă importantă pentru tehnicianianul spaniol de la Galatasaray.

Ce se întâmplă cu Olimpiu Moruțan

Domenec Torrent i-ar fi transmis un mesaj clar lui Olimpiu Moruțan: „Voi avea nevoie de tine. Trebuie să fii pregătit ca și cum ai juca. Ești foarte talentat, dar trebuie să muncești foarte mult”, au scris cei de la Fotomac, citați de Digi Sport.

FCSB l-a vândut pe Olimpiu Moruțan la Galatasaray în schimbul a circa 4 milioane de euro. Mijlocașul român a adunat 28 de meciuri pentru Galatasaray, unde a marcat trei goluri și a livrat cinci pase decisive.

Galatasaray se află pe locul 12 în prima ligă a Turciei, cu 35 de puncte. Gruparea din Istanbul se află într-o revenire de formă, după ce a câștigat în ultimele două etape.

Ce a spus Marius Șumudică despre Olimpiu Moruțan și Alex Cicâldău

Fost antrenor la Yeni Malatyaspor în acest sezon, Marius Șumudică a anunțat că, din informațiile sale, Galatasaray vrea să renunțe la Moruțan și Cicâldău. Șumudică spune că turcii sunt nemulțumiți de evoluțiile românilor:

Situația lui Moruțan și a lui Cicâldău e proastă. Morutan e un jucător foarte talentat, dar e lent, fără viteză și fără viteză nu poate să joace în Turcia, mai ales că îl bagă în bandă. În bandă nu poate să joace, e izolat, în loc să îl bage în spatele vârfului, să îi dea libertate. Cicâldău nu iese din tipar. Este constant, spre rău.

Nu iese cu nimic în evidență. Aici ieșea, dar asta e diferența de campionate. Din câte știu, Galatasaray vrea să renunțe la amândoi”, a spus Șumudică, pentru Digi Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe