Șumudică este pe picior de plecare! Oferta primită de la Gaziantep l-a enervat. Echipa lui a pierdut primul meci după 4 luni!

Radu Bordei 09.01.2021, 15:43
Șumudică este pe picior de plecare! Oferta primită de la Gaziantep l-a enervat. Echipa lui a pierdut primul meci după 4 luni!

Șumudică este pe picior de plecare! Din vară aproape sigur nu va mai continua la Gaziantep. Chiar antrenorul român a confirmat informația, după partida pierdută cu Sivasspor. Șumudică nu a putut să stea pe bancă, pentru că a fost suspendat.

Gaziantep a pierdut primul meci după patru luni dar nu asta l-a enervat pe antrenor. Oferta primită de la club l-a lăsat fără replică.

Șumudică este pe picior de plecare! „Oferta lor este o insultă”, anunță antrenorul

Deși a luat clubul de la retrogradare, iar acum se bate la primele locuri, Șumudică nu se simte apreciat la Gaziantep. După înfrângerea de la Sivasspor, antrenorul a anunțat că nu va mai prelungi contractul scadent în vară. Șefii grupării i-au oferit mai puțini bani decât câștigă acum. Antrenorul anunță că se simte înșelat și se simte îndepărtat de conducători.

Asta este răsplata lor? După ce am arătat că putem avea succes? Se laudă că mi-au oferit mai mulți bani, dar este invers. Mi-au oferit o reducere de salariu cu 10%” a declarat Șumudică în fața presei.

Șumudică își ia la revedere de la Gaziantep

Pleacă la vară

Antrenorul a anunțat chiar că ar fi adus 80.000 de euro ca să le împartă jucătorilor, iar președintele lui Gaziantep i-ar fi solicitat acești bani pentru club. La final Șumudică a glumit cu ziariștii și i-a anunțat că îi va cere bani soției pentru că lui i-a tăiat clubul salariul.

Antrenorul i-a asigurat pe jucători că va încheia contractul, dar din vară va analiza alte oferte. Șumudică vrea să continue în Turcia, dar cu o condiție. „Vreau să fie respectat” este pretenția românului. Mai mult ca sigur că Șumi va avea de unde să aleagă următoarea destinație. Este greu de crezut că va putea face pace cu șefii clubului, asta chiar dacă fanii îl vor în continuare pe banca lui Gaziantep.

Nu mai pierduse din prima etapă

Echipa lui Șumudică a ratat șansa  de a rămâne aproape de locul 1 și a rămas, deocamdată, pe locul 3. Asta în ciuda unui nou gol al lui Maxim, la a 9-a reușită în acest campionat. Pe terenul celor de la Sivasspor, Gaziantep a cedat cu 2 la 1. A fost primul eșec după patru luni: precedentul se înregistrase tocmai în prima etapă, contra celor de la Galatasaray.

Lui Șumudică i-au lipsit mulți jucători, printre care și Alin Toșca, suspendat. Gruparea s-a plâns și de arbitraj. La golul egalziator, oaspeții au solicitat un fault în atac și au criticat faptul că VAR nu a intervenit.

Pe final Gaziantep a rămas și în 10 oameni, după eliminarea lui Jefferson, așa că a fost imposibil să mai salveze măcar un punct.

Urmăriți Playsport.ro și pe