Șumudică, înlocuit la Rizespor de un fost mare jucător la Inter și Galata! Alegere surpriză a bașkanilor!

Bordei Radu / 04.03.2021, 12:44
Șumudică, înlocuit la Rizespor de un fost mare jucător la Inter și Galata! Alegere surpriză a bașkanilor!

Șumudică va fi înlocuit la Rizespor de un fost mare jucător de la Inter și Galatasaray . Aventura la Rizespor se termină mult mai repede decât se aștepta cineva. Și nu într-un mod foarte plăcut. Chiar dacă, oficial, românul este încă antrenorul grupării din Turcia, acest lucru se va schimba, cu siguranță. De altfel, Șumudică și-a anunțat deja despărțirea, după un nou eșec.

Declarațiile șocante de la finalul partidei cu Kayserispor, au anunțat finalul experienței lui Șumi pe banca turcilor. Presa turcă anunța de ceva timp că o schimbare se va produce.

Șumudică va fi înlocuit la Rizespor de un fost mare jucător la Inter și Galata!

Conducerea clubului a anunțat că decizia finală se va lua în cadrul zilei de azi, dar despărțirea de Șumudică este clară. Singura problemă care se pune este numele înlocuitorului. Jurnaliștii anunță că nu vor exista probleme când vine vorba de rezilierea contractului. Ambele părți se așteaptă la o înțelegere amiabilă, fără probleme.

Okan Buruk

Surpriza poate veni de la numele înlocuitorului lui Șumudică. Okan Buruk a fost un mare jucător pentru Galatasaray, Besiktas sau Inter Milano. Acesta s-a dovedit și un antrenor de succes, a luat titlul cu Istanbul Bașakșehir. Acest sezon nu a fost unul foarte bun pentru tehnician, care și-a dat demisia de la formația din capitala Turciei. Antrenorul de 47 de ani anunțase că vrea să ia o perioadă de pauză, alături de familie. Totuși, conducătorii de la Rizespor sunt încrezători că îl vor convinge pe tehnician să se întoarcă repede la treabă. Ar fi existat deja discuții cu Buruk, iar acesta pare deschis să preia echipa, chiar și în această situație grea.

„Magia” lui Șumudică nu a lucrat și la Rizespor

Deși era așteptat să aducă un mare plus la echipă, Șumudică nu a reușit să se impună la fel cum a făcut la Gaziantep. Rețeta românului nu a mai funcționat, iar jucătorii nu l-au urmat.

Pentru prima dată în 20 de ani, nu am adus un plus unei echipe. Este doar vina mea. M-am și îmbolnăvit, nu vreau să mor pe bancă. Este un conflict între mine și fotbaliști, a mărturisit antrenorul pentru Gazeta Sporturilor

Și conducătorii clubului regretă faptul că mutarea nu a funcționat așa de bine cum se aștepta.

Nu am realizat ceea ce ne-am propus, din păcate. Uneori lucrurile nu funcționează, iar antrenorul a solicitat o întâlnire. Vom lua o decizie împreună, a declarat vicepreședintele Hasan Bakir