“Sunt aberații.” Eugen Voicu, replică dură pentru Dănciulescu. Exclusiv

Bogdan Solomon 16.11.2023, 22:53
“Sunt aberații.” Eugen Voicu, replică dură pentru Dănciulescu. Exclusiv

Ionel Dănciulescu a intrat în colimatorul acționarilor lui Dinamo. Eugen Voicu i-a oferit o replică dură pentru afirmațiile făcute recent în spațiul public.

Ionel Dănciulescu, pus la punct de Eugen Voicu. Ce a spus acționarul lui Dinamo

Dănciulescu s-a arătat dezamăgit de situația pe care o traversează clubul în momentul de față. Atacurile au fost îndreptate spre antrenorul Ovidiu Burcă și administratorul special Andrei Nicolescu.

Despre Eugen Voicu a susținut cu tărie că s-a retras din acționariat, dezamăgit de modul în care ar fi fost tratat. Acesta i-a răspuns, însă, pe un ton dur.

„Nu știu cum să comentez, nu pot decât să râd. De unde are informația asta? Astea sunt aberații. Foarte multă lume face zgomot. Noi dacă avem ceva de spus, putem să spunem direct”, a spus Eugen Voicu la Dinamo 7/9, în momentul în care a fost chestionat pe marginea subiectului.

Decizia luată în privința lui Ovidiu Burcă

În altă ordine de idei, acționarul lui Dinamo a dezvăluit că Ovidiu Burcă se va bucura de încredere cel puțin până la iarnă, când se va face o evaluare, urmând a fi consultați și „oameni care au experiență”. Nici suporterii nu vor fi ocoliți, întrucât conducerea își dorește ca relația să rămână extrem de strânsă.

„Ovidiu Burcă are niște merite în trecutul apropiat al acestui club. Noi am plecat la drum în acest proiect cu o viziune de stabilitate pe care vrem s-o dăm, nu vrem să schimbăm antrenorii foarte des. E adevărat că în momentul de față se impune o evaluare pe care noi, la nivel de acționari am început s-o facem, dar din perspectiva încrederii pe care o avem, totul este în regulă.

Credem că antrenorul Ovidiu Burcă poate să iasă din impas și dacă lucrul acesta se întâmplă foarte repede, memoria scurtă va fi din nou utilă și lumea va începe să se bucure din nou. Din această perspectivă, nu avem deloc în vedere să renunțăm la Ovidiu Burcă, îi mai dăm șansa de a redresa echipa. Discută destul de des nu doar cu mine, ci și cu alți acționari, lucrurile sunt într-un echilibru. Este o atmosferă constructivă în continuare.

În momentul în care intervine pauza de iarnă, cu siguranță vom analiza situația și vom lua o decizie. În momentul în care vom fi puși în fața unei asemenea decizii, vom evalua și această perspectivă (n.r. ca Burcă să rămână în cadrul clubului). Ne vom consulta și cu oameni care au experiență. Până atunci, vom extinde contactele pe care am început să le avem cu foști jucători, chiar și cu suporterii. Respectul pentru suporteri este în continuare la cele mai înalte cote. Vom sta la masă cu toată lumea și vom analiza împreună”, a explicat Eugen Voicu în cea mai recentă ediție a emisiunii Dinamo 7/9.

Urmăriți Playsport.ro și pe