Sunt imaginile are fac înconjurul lumii. Cum a apărut Ronaldo de ziua națională a Arabiei Saudite

Emanuel Roșu 22.09.2023, 14:20

Pentru a marca ziua națională a Arabiei Saudite, vedetele lui Al Nassr au îmbrăcat haine locale.

Ronaldo și Mane sunt vedetele unui clip de senzație postat de club pe paginile sale sociale. În imagini apar mai mulți dintre jucătorii lui Al Nassr, dar și membrii staff-ului tehnic.

„Împreună. Pentru un singur steag. Visăm și ne atingem visurile”, e comentariul atașat producției de două minute și jumătate.

Cristiano și Mane apar îmbrăcați în bisht, costumul tradițional arab pe care și Messi l-a avut pe umeri după finala Mondialului din Qatar. Atunci, organizatorii locali l-au îmbrăcat pe argentinian chiar înainte ca acesta să ridice trofeul Cupei Mondiale, stârnind sute de mii de reacții în online.

Ronaldo, meci tare cu Firmino, Mahrez și Kessie

Al Nassr e abia pe 6 în Arabia Saudită, cu 12 puncte din 6 partide. În această seară, echipa lui Ronaldo are meci total cu Al Ahli, echipa unde joacă multe vedete trecute prin Europa. Cele mai importante nume ale echipei antrenate de neamțul Jaissle, fost la Salzburg, sunt Firmino, Mahrez, Kessie, Saint-Maximim, Edouard Mendy și Merih Demiral.

Ahli e pe 5 în Arabia Saudită, cu 15 puncte. În urmă cu două etape, a suferit o înfrângere cruntă, 1-5 cu Fateh, unde antrenor e Slaven Bilic.

Urmăriți Playsport.ro și pe