Sunt imaginile momentului: Ce a făcut Valentina Pelinel imediat după ce s-a întâlnit cu Alina Vidican în SUA. Totul a apărut pe net

Alex Cazacu 30.06.2023, 13:24

De curând, Valentina Pelinel și cei trei copii ai săi au plecat într-o minivacanță în America. Frumoasa soție a lui Cristi Borcea, s-a întâlnit în Statele Unite ale Americii cu Alina Vidican, fosta parteneră de viața a afaceristului. Se pare că excursia a fost una planificată, iar cele două nu s-au întâlnit din întâmplare.

Ce a făcut Valentina Pelinel imediat după ce a întâlnit-o pe Alina Vidican în SUA

Soția lui Cristi Borcea și cei trei copii ai săi au plecat într-o scurtă vacanță în Statele Unite. În America, Valentina Pelinel a întâlnit-o pe Alina Vidican, fosta soție a lui Borcea. Se pare că mini vacanța a fost plănuită, asta pentru ca frații vitregi să se întâlnească și să petreacă puțin timp împreună.

Valentina și Cristi Borcea au ajuns în fața altarului în 2918. Cei doi au împreună trei copii (Milan, Rania și Indira). Ei bine, aceștia nu sunt singurii copii ai omului de afaceri. Din relațiile anterioare, fostul acționar de la Dinamo mai are șase copii, doi dintre aceștia (Gloria și Alex) fiind cu Alina Vidican. Aceasta din urmă locuiește acum în America, iar Valentina a decis să îi facă o vizită. Cu această ocazie, cei cinci frați vitregi se vor întâlni.

Valentina Pelinel: ”Copiii se înțeleg foarte bine”

Duminică, fostul model a ajuns în Statele Unite, prilej cu care care Milan, Rania, Indira, Alex și Gloria se vor revedea. Pe social media, Valentina a postat un filmuleț cu cei cinci copii ai lui Cristi Borcea. Vedeta a profitat de zilele călduroase și a ieșit la o plimbare cu ei.

În plus, partenera de viață a lui Borcea este în relații bune și cu fostele soții ale acestuia, iar asta o spunea chiar ea. Tocmai de aceea, Valentina își dorește ca micuții săi să se înțeleagă bine cu frații lor vitregi.

”Suntem o familie unită și binecuvântată, nu doar cu cei trei copii ai noștri, ci cu toți nouă copii. Suntem o familie mare și unită. Copiii se înțeleg foarte bine între ei, se văd frecvent, țin legătura unii cu alții, se iubesc, așa cum e normal să se iubească frații. Noi ne-am găsit liniștea împreună, comunicăm foarte bine. E chimie”, spunea blondina.

Ce a făcut Valentina Pelinel imediat după ce s-a întâlnit cu Alina Vidican în SUA
Ce a făcut Valentina Pelinel imediat după ce s-a întâlnit cu Alina Vidican în SUA

Cristi Borcea nu a rămas în România

Într-un interviu pentru Cancan, soția fostului patron de la Dinamo spunea că Borcea nu poate veni în Statele Unite. Afaceristul are multă treabă în România, așa că Valentina a plecat cu două bone în America. Pentru minivacanța de o săptămână, Pelinel a închiriat o casă.

„Duminica viitoare voi pleca eu cu copiii în SUA, la frații lor, unde vom sta săptămână. Vom  închiria o casă pentru toți patru, unde vor veni și frații lor. Cristi are nouă copii și mii de angajați. Muncește mult pentru noi toți, el nu poate pleca, mai are treabă aici.

Voi merge însoțită și de două bone. Nu pot călători singură cu trei copii și cu bagaje. Când sunt doar eu cu Milan e altceva”, a declarat Valentina pentru Cancan.

Urmăriți Playsport.ro și pe