”Sunt oameni care mă urăsc sau mă invidiază și văd în întuneric ce e în lumină”. Gigi Becali, despre penalty-ul controversat. Video

George Drafta 18.09.2023, 14:06
”Sunt oameni care mă urăsc sau mă invidiază și văd în întuneric ce e în lumină”. Gigi Becali, despre penalty-ul controversat. Video

Dacă după meciul de la Arad acuza felul în care echipa sa a fost sancţionată cu o lovitură de la 11m, acum Gigi Becali consideră că arbitrul a procedat bine când a indicat punctul cu var.

Finanţatorul roş-albaştrilor consideră că cei care contestă hotărârea lui Colţescu sunt îndreptaţi de fapt împotriva sa.

 

„E problema lor. Fiecare își spune părarea. Dar eu spun așa. Dacă sunt în careu și cineva întinde piciorul și mă împiedică și cad, atunci e penalty clar! Șut nu a putut să mai alerge. Eu atât știu. Eu sunt obișnuit că toți sunt împotriva mea și spun că ce e normal e anormal. Trebuie să-i rupă piciorul?

I-a dat în picior. Puțin cât i-a dat e suficient. Sunt oameni care mă urăsc sau mă invidiază și văd în întuneric ce e în lumină. Dar e penalty clar. De ce se implice VAR-ul? Dacă era greșeală, intervenea VAR-ul. Dar arbitrul era la trei metri și a văzut bine. Acordat ușor sau nu, e penalty! Băluță îi dă în picior, iar Șut cade”, a fost argumentţia lui Gigi Becali. 

Nu răspunde la provocări

În categoria celor pe care îi percepe drept duşmani nu sunt incluşi însă Hagi şi Gică Popescu. Cei doi au avut intervenţii dure aseară la adresa manierei în care Colţescu a aplicat regulamentul.

Gică Popescu este ambasadorul noului Muzeu al Fotbalului din Bucureşti

„De Gică Hagi și echipa lui nu vreau să vorbesc. Nu vreau să ne mai certăm. Așa că… Eu am problemele mele, el pe ale lui. Eu știu că e penalty dacă-ți dă unul în picior și cazi. Nu vreau să vorbesc despre faptul că Hagi și Popescu s-au supărat. Eu spun ce văd. E penalty clar la lumina zilei. Băluță i-a dat în picior lui Șut”, a completat omul de afaceri. 

Urmăriți Playsport.ro și pe